Arséne Wenger tegnap további interjút adott a sajtónak, melyről Suarezről és a mostani válságról ejtett pár szót.

A francia szerint jelenleg nincs válság, hiszen a múlthéten győzték le a Manchester City-t.

Ez egy kicsit bosszantó, hogy válságról beszélnek az emberek, hiszen most győztük le 3-1 re a Cityt.

Készek vagyunk pénzt költeni, ha úgy érezzük, azzal a játékossal jobb lesz a csapat.

Sokan akkor is költenének, amikor nincs szükség rá. Izgatott vagyok, hiszen ma már jóval többet tudunk költeni, mint az előző szezonokban.

- Suarez esetére tért ki végül Wenger, szerinte nehéz egy játékost igazolni.

Ha a Liverpoolnak a pénz kell, vagy van egy záradék, a dolgok nem mindig úgy működnek, hogy felajánlom a pénzt és már jön a játékos.

Suarez esetében kérdés, hogy a Liverpool meg akarja-e tartani őt, vagy hajlandóak-e eladni.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

11 éve
Törölt felhasználó
Fecc! Az dőlt el ma, hogy a jajveszékelőknek van igaza, hogy Wenger későn kezdett hozzá a nem csatár játékosok leigazolásához vagy azoknak akik nyugalomra intenek. Ez eldőlt.
11 éve
Törölt felhasználó
kacat11! Ez mind igaz: az Öreg nem tökéletes. Hibázik, sokat. A jelenlegi Arsenal nincs teljesen kész. Szűk a keret. De! Ahogy Te is mondtad, kivívta már magának a Papa, hogy adjak/adjunk neki egy kis bizalmat. És nem a 8 évvel ezelőtti sikereivel, hanem azzal, amit évről-évre csinál a csapattal.
Az alapállításodra reagálva: ma semmi nem fog eldőlni! Majd májusban dől el minden. Hogy az új játékosok, akik érkeztek beváltak e. Vagy ha nem igazoltunk, akkor mire volt elég ez az Arsenal. Ezekre a választ nem a mai napon fogjuk meg tudni, és nem is a novemberi United elleni meccsen. Majd a végén.
Ja, és vagyok olyan rutinos Arsenal-szurkoló, hogy nem csinálok segget a számból...
11 éve
Törölt felhasználó
fecc! a mai nap mindent eldönt, hogy melyik társaságnak volt igaza. Én igazábók egyikhez sem sorolnám magam. Nem szeretem azt a túlzott 'Knowsolást', hiszen bár kivívta magának az öreg egy jó párszor azért be is mutatta, hogy azért nem mindig 'knows'. Persze ezt a 'minden nevet leírunk és örjöngünk, hogy őt és őt miért nem igazoltuk le' stílus se kedvencem. Ezt igazából azért írtam le, mert bármennyit is tett a klubbért. Jó lenne, ha azért a lila köd elszállna a szemünk elől és észrevennénk, hogy azért annyira nincs minden rendben. Szűk a keretünk és az első bajnoki előtt még kiderül 2-3 sérülés, hát azért megérthetnéd a jajveszékelőket is. :D 🧀

11 éve
Törölt felhasználó
Sztem Wenger.ha nem akar nem beszél a sajtóval,amíg nyeregben érezte magát a nyár elején-közepén nyugodtan nyilatkozott,és szűkszavúan,most meg sok a beszéd,ami aggasztó.A MU kerete összeszokottabb,tapasztaltabb és csupa győztes alkotja,mind a védelme mind a támadósora erősebb mint a City-Chelsea kettősé,középpályán valóban nincsenek teljesen meg,de ezt sztem meg fogják oldani.Simán bajnokesélyesek még Moyes-szal is,habár én sem rájuk fogadnék,de előzetesen nincs túlságosan félnivalójuk,főleg ha még Rooney-t is megtartják.
11 éve
Törölt felhasználó
safika! Természetesen a két keret nem összehasonlítható,de azzal vitatkoznék, hogy kész lenne a keretük,és hogy ne akarnának igazolni! a középpályájukból még mindig hiányzik a kreativitás, a szélsők formaingadozása miatt az a pozíció is nevezhető akár hiányposztnak. Szóval azért náluk is elfértek volna/elférnének igazolások. Tavaly annak köszönhetően nyerték meg a bajnokságot, hogy a Chelsea és a City bukdácsolásba kezdett,holott mindkettő csapatnak erősebb volt a kerete,mint a MU-nak. Idénre talán még jobban ellépett ez a két csapat ebben a tekintetben,ráadásul már nem egy Ferguson van a kispadon. A MU-nál alapesetben idén a címvédés és egy erős BL szereplés lenne a reális cél,de szerintem ettől távolabb vannak, mint az Arsenal a 4.helytől,ami a realitást kell, hogy szolgálja.

Szólj hozzá