web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Does Wenger really know?!

  • Does Wenger really know?!

    Nem tudnék elképzelni mást az Arsenal élén, mint Arsene Wengert.

    Hír Információk

  • Dátum: 2019. Aug. 16, 22:48
  • Hozzászólások: 11
  • Houdini Szerző:
    Timár DénesMióta szeretem a csapatot, mióta együtt kelek, együtt fekszem a hírekkel, hogy épp ki sérült, épp ki hova igazol és éppen milyen kupából estünk ki, avagy milyen kupát nyertünk meg, azóta a Professzor a vezetőedző, manager vagy ahogy tetszik. A vezér.

Két éve, amikor augusztusban 2-8-al kezdtük a szezont és ráadásul pont Angliában voltam az eredmény alatt, ráadásul Londonban, azt hittem, hogy tényleg, ez a vég kezdete. Aztán kimásztunk a gödörből és egy csodálatos, Arsenalos véghajrával meglett a 3. hely.

Az azt követő szezonban pedig egy még csodálatosabb veretlen sorozattal lett meg a 4. hely.

Amiért most az egészet írom, az az, hogy aggódom és már tavaly nyáron is aggódtam azon, hogy Wenger mégis milyen elveket követ. Ugyanis az, hogy most senki nem jött és, hogy tavaly is tulajdonképpen csak toldoztunk foldoztunk, nem jó. Nem top4-es, nem ÉLcsapatos hozzáállás.

Van pénz, ezt mindenki tudja, mindig is volt, ugyanis mi vagyunk szinte az egyedüli csapat az egész világon, akinél nem negatív az évvégi összesítés, hanem bizony komolyan pozitívban tudjuk zárni a pénzügyi éveket. Csak azt a pénzt nem költjük el, nem mi nem költjük el, nem a szurkolók, akik minden reggel félve nyitják meg a kedvenc sporthonlapjuk hasábjait hanem Wenger nem költi el. Nem Gazidis és nem Kroenke, na és persze nem Usmanov, aki ugyan költene, de vagy nem hagyják vagy csak a szája jár. Ezek olyan infok, amibe mi nem látunk bele, mondanám mégegyszer, mi szurkolók.

Igen, nem nyertünk semmit az utóbbi 8 évben, volt az a rettenet dühítő elbukott Ligakupa döntő, de mégse kerültünk ki a pikszisből és ez a lényeg. Még mindig a világ 10 legnagyobb klubjából az egyik az Arsenal. Ettől félek most egy picit, hogyha nem történik valami komoly változás, akkor kicsúszunk a 4-ből, kicsúszunk a BL-ből és ha tetszik ha nem, a csirkék előttünk fognak végezni. 

Ami kicsapta nálam a biztosítékot az az, hogy egy Luis Gustavo-t sem tudunk elcsábítani a mediterrán Németországból. Mi kellene ahhoz, hogy újra mi legyünk a verhetetlenek és Wenger taktikája újra működjön? Mi kellene ahhoz, hogy újra legyen egy Henrynk-Bergkampunk elöl, egy Pirésünk középen és egy Tony Adamsünk hátul? 

Megkérdezte jó barátom, aki sajnálatos módon a Vörös Ördögöknek szurkol, hogy na, mondj egy világklasszist. Persze Koscielny, persze kicsi Jack, de... van világklasszisunk? Akár egy név is?

Valahogy úgy van ezzel az egésszel a prof, hogy na, biztos lehet még jó focistákat találni 3-5 millió fontért. Hát, sajnos az arab pénz beáramlása miatt ez már szinte lehetetlen. Annyira betegesen sok pénzt fizetnek ki a klubok egy-egy ember aláírásáért, hogy ezt mi nem tudjuk feldolgozni. Vagy legalábbis én semmiképp.

Bízom, hisz ezért vagyok szurkoló, hiszek a Mesterben, mert máshogy nem tudom elképzelni a kispadot, minthogy Wenger próbálja bedugni a kezét a földig érő kabátjába. Az Arsenal Wenger miatt lett az, ami most is. Ezt soha nem szabad elfelejteni neki. 

De egyet kell értenem szerzőtársaimmal. Megint itt az új szezon és nincs kész a csapat. Közel se, távol se. Rettenet messze vagyunk attól, hogy bekerüljünk a BL-be, de még talán attól is, hogy akár 1 rangadót is megnyerjünk. Merthogy a szezonban nem 11 embernek kell nyernie, hanem legalább 20-nak. Főleg két fronton. Tavaly jobban féltem, ez tény, de látni a sok kiegészítő szemét eltakarítását azt kell, hogy mondjam, hogy azért félek, mert nem vagyunk meg létszámban.

2 kapusunk van. 

Ha Wenger knows, akkor most mégis miért tűnik úgy, hogy nem tudja mivan? Bemegy az interjúszobába, mosolyog, elmondja a szokásos aktívak vagyunk az igazolási piacon dumát és, hogy a többiek sem erősítettek. Persze, de ott nem is ment el 28 játékos. Megint az van, hogy kevesebben lettünk, talán minőségben jobbak, de rövid a pad. Jesszus, holnap lehet nem is lesz pad. 

Minőségi játékosokat keresünk? Rendben, de most nem csak ez a baj.

Hisszük, hogy ott leszünk a 4-ben, esetleg megnyerjük a bajnokságot. 

Én személy szerint boldog lennék egy FA-kupával.

Nagyon remélem, hogy most nem hisszük el, hogy Wenger knows, mert jelenleg... Wenger doesn't know.

SajnosKapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(11)

alex009

Én nem félek a szezontól az öreg mindig tudja mit csinál wink tavaly is ez volt mindenki félt h senki nem jön aztán a végén...smile ha Gustavo nem hozzánk jött annak oka van..mindenki nagyon jól tudja milyen Wenger smile De még ha nem is érkezne senki én akkor sem félnék mert Jack formába fog jönni Ramsey egyre jobb Giroud is ott van Arteta, Oxi is nagyon jó és ők imádják az Arsenalt :D én nem is tudnék egy olyan Arsenalnak szurkolni ahová 100 milliós játékosok érkeznek meg Ibrahimovicok, Ronaldok meg tököm tudja :D és ezzel szerintem nem vagyok egyedül.

Aug 17. 11:12

Pityesz

Én még mindig azt mondom, hogy a csapatból a tulajdonosok kiszedik a pénzt, mert az, hogy alig költünk és rendszerint milliós pluszokkal zárjuk az átigazolási szezont, valamint a játékosaink fizetése alul marad riválisainkéhoz képest azt bizonyítja, hogy az év végi profit nem 7 számjegyű összeg. Ezt a pénzt, ha bankba tárolnák, akkor már Messinek is ki kellene belőle jönnie, de még egy Gustavot sem sikerült megfizetni.

Aug 17. 07:25

Nasri0220

Wenger knows.

A keret nagyon rövid kötelező igazolni és minőséget, akik nem jövőre válnak be hanem már idén. Egyébként sokan írják hogy rövid a keret mert 4fronton kell helyt állni ami igaz is, de én nem várok a csaptól 4címet a realitás szerintem(ha jön még minőségi igazolás és nem lesz ilyen rövid a keret): bajnokságban min. 4.hely de jó lenne a dobogón végezni, BL főtábla-> továbbjutás a csoportból aztán jutunk ameddig jutunk, Ligakupában én Zelalemnek, Gnabrynak és talán Akpomnak mindenképp lehetőséget adnék és vegyes kerettel vágnék neki, FA-re pedig rástartolnék.

Aug 17. 01:50

arsenal1220

Hogyhogy szeptember 2-ig van az átigazolási időszak? :O Én azt hittem mindig ,hogy augusztus 31-ig lehet igazolni! :D

Aug 17. 00:58

Arsenaldenis

Csak halkan jegyezném meg, hogy azok közül, akik tavaly többször is kaptak lehetőséget Wengertől,azok közül csak Gervinho távozott, valamint Coquelin és Arshavin kapott elvétve lehetőséget. Tehát ha azt nézzük, hogy kik lettek használva tavaly a keretből és kik vannak jelenleg is a keretben, akkor a létszám gyakorlatilag alig csökkent, ezért is csalóka ez a huszonakárhány távozó,hiszen a 80% ifiakadémiás volt,a többi selejt, és ezért is furcsállom ezt a hirtelen pánikot a keret szűkössége miatt. Félreértés ne essék, én már tavaly is ezt mondtam,ahogy most is ezt gondolom, hogy RÖVID a keret. De lényegileg tavalyhoz képest nem változott! továbbá tavaly is többször volt felvetés, h minek vannak itt Squillaciék,amikor nem is játszanak, és csak foglalják a helyeket a fiatalok elől. Hát ez most megszűnt...De mégegyszer hangsúlyozom, a keret szerintem is nagyon szűk, de érdemben már tavaly is az volt!

Aug 17. 00:45

safika

Amilyen szerencséje van a csapatnak a 4. helyért való küzdelemben,még szeptember előtt elveszíti a Sp*rs Bale-t az Everton meg Fellainit,így könnyedén besétálunk ismételten a 4. helyre 15-20 pontos hátrányban a bajnokhoz képest,de semmi baj,mert nincs elég minőség a piacon ezért óriási teljesítmény a 4. hely.Én egyre inkább ezt a forgatókönyvet részesítem előnyben.

Aug 16. 23:51

sosimaster

Nem ülne ott senki más addig, amíg az öreg be van betonozva...

Aug 16. 23:46

Donz94

Ha minden szurkoló annyira tudná, mi a dörgés, nem a gép előtt ülve osztogatnánk az észt, hanem ott ülnénk Wenger helyén.

Aug 16. 23:41

Touré 5

Miért Te tudod ? : ) Holnap kapunk választ 1-2 kérdésre, de szeptember 2-ig várjuk ki mi lesz. Egyelőre Wenger doesn't knows véleményen vagyok én is, hangsúlyozom egyelőre.

Aug 16. 23:35

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook