web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Fölösleges melldöngetés

  • Fölösleges melldöngetés

    Több hibát vétett Wenger és a vezetőség az utóbbi hónapokban...

    Hír Információk

  • Dátum: 2019. Aug. 15, 16:20
  • Hozzászólások: 42
  • Clichy Szerző:
    Csaba


Arsenal-drukkerként mindig másképp várjuk az átigazolási időszakot, mint a többi klub drukkerei. Az utóbbi 7-8 évben úgy kezdődött az előszezon, hogy megváltunk 1-2 vagy több meghatározó játékosunktól, aztán reménykedünk a pótlásukban -hiába.

Az idei átigazolási időszak kezdete azonban más volt, mint az eddigiek. Wengerék megtartottak minden alapembert és végre folyamatosan elkezdődött a játékosok selejtezése, így végül 28 játékostól szabadult meg a klub. Ezt vártuk, ez rendben is volt.

Fölösleges nyilatkozatok a sajtóban:

Wenger még májusban kijelentette, hogy a klubnak legalább 70 millió fontja van igazolni, erre Gazidis azzal kontrázott rá, hogy az Arsenal megengedheti magának Rooney leigazolását és az angol támadó bérének fizetését is. Eközben játékosok cseréltek klubokat 40-60 milliókért, még jobban felborítva a piac egyensúlyát.

Wenger átigazolási politikáját már megfigyelhettük az utóbbi években. A Mester ismert arról, hogy képes szinte fontonként alkudni 1-1 játékos árából. Ez addig rendben is volt, míg mindenkivel megvolt etetve az a szöveg, hogy szegény a klub. Egy nagy hiba világgá kürtölni, azt, hogy van legalább 70 millió fontunk igazolni. Eleve veszett ügy (volt) így riválisoktól igazolni, ha tudják, hogy milyen sokat csikarhatnak ki tőlünk.

Az előszezonban az Arsenal remekelt, majd amint jött az Emirates Kupa és ezzel az erősebb ellenfelek, a csapaton egyre több hiba látszott. Közben Wengerék próbálják elhitetni azt, hogy elég minőségi ez a csapat. Talán valamelyest igaz is ez az állítás. Néhány poszt kivételével elég stabilnak is tűnik a jelenlegi Arsenal. A sok eladással viszont a keret létszáma csökkent. Az utóbbi években létszámilag megvolt a csapat, most úgy SE!

Az előző szezonból tanulva idén több felkészülési meccset játszott a csapat, azonban még mindig úgy tűnik, hogy eléggé összeszokatlan ez a pár fő, aki maradt.

Tavaly a MU kihasználta Robin bizonytalanságát és az Arsenallal megromlott kapcsolatát és végül leigazolta a hollandot, szinte pár nap alatt. Ezzel szemben Wengerék belementek abba, hogy a sajtón kereszül üzengetnek oda-vissza a Pool menedzserével és edzőjével, így a Liverpool értékes időt nyer(het) az üggyel. Eddig úgy tűnik, hogy az Arsenal az egyetlen érdeklődő Suarezért, de amennyiben a Chelsea nem jár sikerrel Rooney-ért, vagy a Real Madrid nem tudja megszerezni Bale-t rögtön kaphatunk 1-2 ellenfelet. A jelenlegi helyzetnél csak rosszabb várhat az Arsenalra. Talán jó lenne tényleges lépéseket tenni a játékos megszerzése érdekében!

Wenger még mindig tesztel?

Kísértetiesen hasonlít a mostani helyzet a 2 évvel ezelőtti szezonrajtra, amikor még augusztusban a Manchester United ellen léphettünk pályára és szégyenteljes, 8-2-es eredményt értünk el.

A legfrissebb hírek szerint nem valószínű Sagna, Cazorla, Arteta, Theo és Ramsey játéka az Aston Villa ellen, de lehetett olvasni Giroud esetleges kieséséről is. Ha azt nézzük, pont azok a játékosok ezek, akik a felkészülési időszakban a legstabilabbak voltak. Ha (a Wengernél megszokott) kamu sérülések, akkor viszont Wenger annyit kockáztat, hogy tovább igyekszik felmérni a csapat jelenlegi erejét, a húzóemberek nélkül. Így viszont több pontot bukhatunk, ami a szezon végén visszaüthet. 2 éve ezt meglépte!

Közben folyamatosan jönnek a nyilatkozatok, hogy igazolunk, érkeznek emberek. 18 nap van még az átigazolási időszak lejártáig!

Reméljük nem fölösleges melldöngetés az egész!Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(42)

Aron21

Muhaha, azért annyira nem beszéltek mellé, mostmár tudjuk:D

Oct 14. 19:21

Clichy

Ezért lesz érdekes az augusztus. Ha Arteta, Koscielny és Cazorla kiesnek, akkor itt lesz nem kis baj. Wenger olyannyira kiszámíthatatlan, annyit terel, hogy lehetetlen megmondani éppen mi az igaz, mit kell komolyan venni. Sokszor ez jól sül el (eddig ez 95%-ban így volt), de egyre közelebb vagyunk a bukáshoz. Reméljük nem lesz késő a játékos(ok) érkezése! smile

Aug 16. 10:47

fecc04

Clichy! Hidd el, Wenger nem bízza a véletlenre, és nem fog holmi 'kamusérülésekre' hivatkozva tesztelgetni. Arra megvolt az esélye a felkészülés során, és azért elég sok, igazán tehetséges fiatal szerepet kapott.
Hogy miért vagyok ebben biztos? Azért mert úgy toltuk végig a tavalyi szezon második felét, hogy mindenki 'be volt oltva', akár sérült volt, akár nem, Wenger a legerősebb csapatra számított.

Aug 16. 10:42

Clichy

fecc04, azt mindenki tudja, hogy lesznek igazolások, de a baj ott van, hogy már tegnap is késő lett volna. Holnap játsszuk az első bajnoki meccsünket, ami fontosabb annál, hogy erő felmérjünk. Az oké, hogy Wenger kivár bizonyos igazolásokkal, de nem hiszem, hogy csak 1 célpontja lenne, 1 posztra erősítene. Így tehát ha 1 játékosnál elakadnak a tárgyalások, lehetne menni a másikra, nem egy helyben toporogni. Mint az utóbbi években láthattuk 1-2 pontokon múlhat a BL indulás vagy 1-1 hely. Hiba lenne elszórakozni az első fordulókban pontokat. Erre írtam is a cikkben egy részt:
"Ha (a Wengernél megszokott) kamu sérülések, akkor viszont Wenger annyit kockáztat, hogy tovább igyekszik felmérni a csapat jelenlegi erejét, a húzóemberek nélkül. Így viszont több pontot bukhatunk, ami a szezon végén visszaüthet. 2 éve ezt meglépte!"

Aug 16. 10:37

Jimcer

Az rendben van,hogy lesz igazolás de vajon milyen? Mert végre kiszórtuk a szart,remélem nem szarokkal akarja feltölteni :D

Aug 16. 08:07

fecc04

Tollhegy! Aktívak leszünk a piacon, ez így elhangzott valóban. Ez részben teljesült azzal, hogy huszonpár játékos elment a klubtól. De Wenger azt is elismerte, amin mi parázunk, miszerint rövid ez a keret. Higgyétek el, lesz erősítés, lesz igazolás.

Aug 16. 07:41

Tollhegy

Senki nem ígérte, hogy igazolunk. Csupán annyit mondott Wenger, hogy aktívak leszünk a piacon. Az Arsenal aktivitását pedig januárban is láthattuk.
Ez a klub mára mindössze a tinédzsereknek vonzó, akik kvázi ugródeszkaként használják.
Kroenke out, Usmanov in.
sick

Aug 16. 06:53

Jimcer

komoly lesz ez a szezon,de esküszöm beszarnék ha ez a itt-ott szedett vetett társaság behúzná a PL-t :DDDD

Aug 16. 06:24

boysza

Én csak azt nem értem,hogy Kronkenak fontos az,hogy a klubból menjen pénzecske a zsebecskéjébe és Wenger papának egy új hallhatatlan csapat építése a cél. Akkor miért van gödör szitu?

Aug 15. 23:33

Clichy

Nasri0220, így már értem mit szerettél volna írni smile
Mint már itt leírtam, nem maga Wenger van kritizálva, hanem az egész tevékenység, amelyet csinál(tatnak vele). Rossz látni, hogy sokan megfeledkeznek arról, hogy Wenger nem az Arsenal, még ha az utóbbi 16-17 évben a neve egyet jelent a klubbal. Többen próbáltak már túlnőni a klubon, ez mindig a vesztüket jelentette. Wengernek igenis nagy hatalma van a klubon belül, köztudott sokkal sokoldalúbb, mint akárki a világon. Több, mint menedzser. Egy külön helyet foglal el mindenki szívében a Mester főleg úgy, hogy ami Arsenal mi láthatunk, azt csak úgy láthattuk, hogy Ő volt aki dirigálta a pályára kifutó srácokat. Elég rossz a helyzet úgy, hogy Ő van kritizálva, mert nagyja részt rajta csattan az egész hülyeség, ami akár akaratával vagy akarata ellenére a klub körül folyik. Amikor én Wengerről írok valami negatívat, akkor én nem Őt kritizálom, hanem azt a tevékenységet, amelyet én úgy látok, hogy másképp folytat, mint mindenki más a profi fociban.
Tettünk próbálkozásokat korábban, hogy felhívjuk arra a figyelmet, hogy lehet Wenger egy báb, akit a tulajdonosok kidobnak a sajtó elé, de akkor jött az, amit eriCesc említett lejjebb (hogy mindig akad olyan, aki épp azt kritizálja, ami van, holott előtte 1 nappal még mást írt...), hogy többen nekünk estek, hogy mi miért védjük meg Őt, Ő a hibás... Pedig csak néhány ember nem látta át azt a megközelítést, amit mi próbáltunk megvilágítani. smile

Aug 15. 23:15

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért

 Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért A francia védő egyelőre maradna a Saint-Etienne-nél

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook