Mint arról korábban beszámoltunk az Arsenal ajánlatot tett a Bayern München középpályásáért, Luis Gustavoért. Hírek szerint az Arsenal a Chelsea-t verte meg a Gustavoért folytatott harcban.

Gustavo elmondta, hogy öröm lenne az Arsenalnál játszani.

Kényelmes helyzetben vagyok, van időm átgondolni a döntésemet. A személyes és a szakmai okokat is figyelembe veszem az új csapatomnál.

Hallottam az Arsenal érdeklődéséről, ők egy nagy klub, öröm lenne ott játszani.

Az Arsenal nagyon vonzó márka a labdarúgásban, főleg, mert a Bajnokok Ligájában vannak.

Arséne Wenger pedig egy nagyon tiszteletreméltó edző. Tavasszal  Bayernt is legyőzték, látni lehetett, hogy kemény együttesről van szó.

- zárta. Gustavo még beszélt a világbajnokságról és Guardioláról, azonban ezek Arsenal szemszögből nem lényegesek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (70)

11 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk Wengerből kinézem, hogy szemrebbenés nélkül rámegy az F.A. Cup-ra...., de közben a bajnokságban is a négy között kellene tudni tartani a csapatot! :roll:
11 éve
Törölt felhasználó
Abban azért egyetérthetünk, hogy ha nem jönnek most már futószalagon a bejelentések, akkor a szezon végén sem lesz trófeahullás.... Ahhoz ez a keret - létszámát tekintve - kevés.
11 éve
Törölt felhasználó
Wenger is elismerte, hogy rövid a keret, rengeteg volt a távozó. Egyértelmű, hogy lesznek érkezők, lesz erősítés.
A savazást meg nem szeptember 2-án kell zúdítani, hanem majd a szezon végén, amikor el kell számolni.
11 éve
Amennyit adott Wenger az Arsenalnak azt az utóbbi évek balfasz döntéseivel (és leszarom, hogy stadion törlesztés meg mittom én mi a kifogás) és az idei év lúzerségével szépen tönkre is bassza. Ergo amennyi + jött lassan annyi - lesz....tehát egy büdös nagy 0 a termés összességében szimplán közgazdász szemmel ahogy Wengus elé mindennapjait. Remélem ha megy a henteshez és hezitálgat meg alkudozik kap egy két lengőst majd.....a vékonyka henteslegényektől.

Na de mert mindenkinek jár egy esély.......adjunk neki is....van még tizenvalahány nap. Utána savazzuk ha lesz miért...Én nem fogom vissza magam az biztos. Ő se teszi mert aktív a piacon!:D

ui. igaz hogy már 5 sérült van aki bevallotta hogy az? Ramsey, Arteta, Sagna is csatlakozott? Rosi is az volt nem? Verma, Monreal is azok...Diaby meg hát általában az....támadófronton hogy állunk? Ilyenkor örülök, hogy ott sok sérült nem lehet mert egy csatárunk van...:D
11 éve
Boldog huszadikat Oxinak! :) Nagyon durva,hogy még mennyire fiatal.

Szólj hozzá