Utolsó felkészülési mérkőzése előtt áll az Arsenal - Arséne Wenger csapata szombaton a Manchester City-vel csap össze a jövő heti bajnoki szezonnyitó előtt.

A mérkőzést Helsinkiben játsszák - találkozó 16:00-kor kezdődik.

Az Arsenal kezdőcsapata: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Wilshere, Arteta, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Podolski.

Cserék: Fabianski, Zelalem, Giroud, Jenkinson, Hayden, Cazorla, Perez.

A meccset a SportKlub élőben közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (81)

11 éve
Törölt felhasználó
Azért jó látni,hogy a Suarez-sagan kívül is élünk a piacon,Gamez-t és Gustavo-t is megvehetnénk akár már a következő héten,annál több idejük lenne beleszokni a csapatba,mert komoly szerep hárulna rájuk...
11 éve
Törölt felhasználó
Amit még jó volt látni, hogy a kirúgások, vagy felszabadítólövések után Giroud rettentő jó százalékkal szedte le és játszotta meg a labdákat. Kompany sem nagyon bírt vele pedig ő a Pl egyik legjobb védője.
11 éve
Törölt felhasználó
Athlon! A munkamorálja süvegelendő, főleg a termetéhez képest, de nem is azt vitattam a hozzászólásomban, hogy lenne-e a helye a kezdőnkben, hanem azt, hogy a papíron legjobb kezdőnkbe helyet kapna-e, amire a válasz egyértelmű nem, mivel közvetlenül Giroud helyét foglalná el Suarez. Hosszú a szezon, kell is a merítési lehetőség, attól pedig nem tartok, hogy nem sikerül elég lehetőséget kapnia a franciának, de mennyi a valószínűsége annak, hogy egy új érkezőt, akinek a beilleszkedését eleve nagyban hátráltatja az eltiltása, egy számára teljesen ismeretlen, és egy tökéletesen ismert poszt között váltogatva próbálnánk összeszoktatni a társaival?
11 éve
Törölt felhasználó
Giroud kurvajól védekezik, a buta Navast is milyen simán lenyomta. :D
11 éve
Safika! Ez struktúrálás kérdése. Alapesetben nagyon egyik se jön vissza védekezni, max. a pontrúgásoknál - na de Giroud ezekben is jeleskedik.

Szólj hozzá