A Higuain-saga után a Suarezzel kapcsolatos pletykák a legelterjedtebbek az idei nyáron. Korábbín írtak már arról angol lapok, hogy a játékost vinné a Real Madrid, de végül a spanyol csapat kiszállt az érte folytatott harcból. Így maradt az Arsenal, aki először egy alacsonyabb ajánlatot tett, de azt a Liverpool visszautasította.

Ekkor jött a 40 millió +1 fontos ajánlat, amely teljesen felborított mindent. Suarez kifejezte távozási szándékát, Wengerék is elmondták, hogy érdeklődnek az uruguayi játékos iránt, de a Liverpool vezetősége határozottan állítja, hogy nem fogják eladni a nyár folyamán a támadót, főleg nem egy rivális csapatnak.

Korábban többen felszólaltak ez ügyben, most így tett Carragher is. Az angol védő úgy gondolja, hogy Suarez képességeit tekintve sokkal jobb annál, mint hogy az Arsenalban játsszon.

A tehetsége nagyobb annál, mint a szint, amelyen jelenleg játszik. Nem csak azt érdemli meg, hogy a BL-ben szerepeljen, meg is kéne nyernie azt.
Suarez tól jó az Arsenalhoz. Az utóbbi években nem harcoltak trófeákért, nem értek el sokat a BL-ben és nem voltak közel a bajnoki címhez a Premier League-ben.
Ha a Barca, Real vagy a Bayern akarná Őt leigazolni, sok szerencsét kívánnék neki és kiállnék mellette. A csapatok, amelyek nagy eséllyel pályáznak a BL győzelemre, az az Ő színvonala. Ezért nem értem, hogy miért akarna az Emiratesbe költözni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

11 éve
Törölt felhasználó
Ő nagyon kellene!
11 éve
Nagyon remélem, hogy igaz a Gustavos hír. 🧀
11 éve
Kiszothatod Carragher.
11 éve
Törölt felhasználó
egy favágó szar tényleg tudja a tutit...am gusztival tán megeggyeztünk a bayern al már csak vele kell...illetve suarezért visszamegyünk 45 millkával...

CAZORLA mai meccs előtt :D
https://twitter.com/Arsenal/status/366181635932172288/photo/1
11 éve
Törölt felhasználó
Alapból úgy kezdte, hogy a Pool neki már rég nem elég jó, csak az lemaradt a fordításból, utána mondta, hogy mi se vagyunk sokkal jobbak.

Elvileg 2 ajánlat is érkezett Gustavoért, az egyik a mienk.

Szólj hozzá