Luis Suarez az elmúlt napokban először szólalt meg az átigazolásával kapcsolatban. Az uruguayi játékos most ismét a sajtó elé állt, ahol már az Arsenal is szóba került.

Suarez elmondta, hogy szereti a Liverpoolt, de meg kell érteniük, hogy váltani akar.

Még mindig megtiszteltetés a Liverpool mezét viselni és az utolsó pillanatig így lesz.

-kezdte Suarez, aki állítólag megtagadta a pályára lépést a Liverpool következő barátságos mérkőzésén, így sérülésre hivatkozva nem utazott a csapattal.

Célom, hogy kössünk egy barátságos megállapodást a Liverpoolal és csatlakozzak az Arsenalhoz.. Eddig ez nem történt meg.

Nem akarom mindenáron elhagyni a csapatot, de az egy évvel ezelőtt egyezséget kötöttünk a Liverpoolal, így ezt tisztázni akarom.

Gerrard maga a Liverpool. Beszélt velem, azonban mint neki is, mindenkinek meg kell értenie, hogy a Bajnokok Ligájában akarok játszani. Megtettem mindent a csapatér, most rajtuk a sor.

A bajnokok ligája nagy kihívás a játékosok számra és én egy ilyen csapatban akarok játszani (Arsenal). Jól akarom magam érezni, így váltani akarok

Különböző pletykák voltak a hírekben, melyeknek különböző a valóságtartama. A Madrid soha nem keresett meg és a Liverpoolal sem prógáltak meg tárgyalni.

-ezután arról kérdezték, hogy tavaly elmondta, el akarja hagyni az országot, mi vette rá a maradásra?

Eldöntöttem, hogy mi a legjobb a családomnak.

Suarez ismét fenntartotta azon álláspontját, hogy a Liverpoolal kötött megállapodásuk szerint, 40 millió fontért el kell adnia őt a csapatnak. Azonban Gordon Taylor a Profi Labdarúgók Szövetségének az elnöke a Liverpoolnak adott igazak, így ők nem kötelesek eladni ezért az összegért. Suarez azonban jogi képviselői máshogy vélik. Suarezék elmondták, hogy tavaly távozhatott volna a játékos, aki maradt azért cserébe, hogy hátha bejutnak a BL-be. Cserébe azt kérte Suarez, hogy ha nem sikerül, akkor 40 millió fontért távozhasson. Suarez képviselői ezt az álláspontot tartják.

Suarez végül hosszasan beszélt az itt töltött időszakról, azonban ezek nekünk Arsenalosoknak, lényegtelenek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (35)

11 éve
Törölt felhasználó
John W Henry, a Liverpool tulajdonosa kijelentette, hogy Suarez nem megy sehova, főleg nem az Arsenal-hoz.
Lehet nem lesz ebből a saga-ból semmi...
11 éve
Törölt felhasználó
Suárez, Ginter, Jésus Gamez, Flamini. Suárezen kívül a többit nem lenne nehéz megszerezni és lenne rá reális esély is. Ha őket leigazolnánk akkor tényleg előrébb lennénk és erősödnénk szvsz.
11 éve
Én simán elnézném nálunk Flaminit. Idén esélyünk sincsen leigazollni Bendert vagy Gündongant, szóval marad Barry vagy Flamini. Én az utóbbira voksolnék.
11 éve
Törölt felhasználó
Én ezt a Ginter gyereket szívesen látnám a csapatba. :)
11 éve
Törölt felhasználó
Fogalmam sincs mi lesz ebből, de Suárezen kívül még elkelne 2-3 ember erősítésnek. Minden ki fog derülni Augusztus végén. 🧀

Szólj hozzá