Az elmúlt időszak Luis Suarezről szólt, mivel az Arsenal hivatalos ajánlatot tett az uruguayi játékosért. Az elmúlt napokban úgy nézett ki, hogy az Arsenal nyerő helyzetben van, mivel maga a játékos is nyilatkozott a távozásáról.

Ma este azonban a Liverpool elnöke John W Henry kijelentette, hogy beszélt Stan Kroenkével és Ivan Gazidisal is, de az Arsenalnak semmiféleképpen sem fogják eladni a játékost, mivel nem fogják a riválist erősíteni a Bajnokok Ligája helyekért való küzdelemben.

Suarezt semmi esetre sem fogjuk eladni riválisnak.

Volt egy megbeszélésem Stan Kroenkével és Ivan Gazidisal is, de tájékoztattam őket, hogy bármi történjen, riválisnak nem fogjuk eladni Suarezt.

A Liverpool ebben az évben nem fog Európában játszani és a Bajnokok Ligájában sem szerepeltünk egy ideig.

Nyilvánvaló, hogy riválisnak nem fogjuk eladni Suarezt, hiszen mint ők, mi is a Bajnokok Ligájáért küzdünk.

Ez egyszerűen nevetséges lenne, riválisnak nem adjuk el.

- Suarezről tehát lemondhat az Arsenal, aki nehéz helyzetben van, mivel Higuain és Suarez után egy újabb csatárt sem tud igazolni Wenger. Kérdés, hogy mi lesz Wenger C opciója.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (60)

11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem tényleg nem fogják eladni nekünk figyeljétek meg ök nem akkora luzerek mint mi voltunk rvp el hogy odaadtuk az mu nak!!Én sem adnám el egyik közvetlen riválisunknak sem nehogy már öket erösitsem!!!Szasza 86 al teljesen egyet értek!!!!!
11 éve
Törölt felhasználó
cazorla19, nem kell magyar oldalakat olvasni. Ezt ilyen könnyen le lehet nyelni.
11 éve
Törölt felhasználó
ha nem jutunk tovább ez ellen a fener ellen nem nézek arsenal meccset a szezonban :D
11 éve
Törölt felhasználó
az összes oldalon ahol focival foglalkoznak és kiírták h a fener-t kaptuk ott minden 3 ik kommentelő azt írja h kiszopunk a törökök ellen...sajnos ez is azért van mert nincs egy megfelelő vezéregyéniségünk egy klasszisunk...és mindenki tudja hogy nem igazolunk csak ilyen sanogo-t 21 éves aluliakat francia 2 ből stb...nehéz ezt lenyelni Arsenalos társaim :-S :-S
és sajnos már a faszom tele van a nagy tétlenkedésben...nem tudom ki a hibás..wenger vagy vezetőség..de ez már nem vélelten hogy évek óta az utolsó napon kaparunk össze egy monrealt vagy egy santost...kezd tele lenni a hócipő...etetek a szurkoló társaimat a játékosokat hogy megengethetik maguknak 1-2 klasszis futbalistát szerződtetni...oszt suarez is pár millión megy el :S GO GUNNERS
11 éve
Törölt felhasználó
Azért kíváncsi lennék a csapat játékosainak az arcára, amikor megtudják, hogy egy francia másodosztályból igazolunk egy 26 éves játékost, miközben egész nyáron hitetik velünk, szurkolókkal, és egyben velük is, hogy mekkora sztárokat engedhetnénk meg magunknak. Biztos repesnek az örömtől, és egyből a PL, BL győzelemre gondolnak...

Szólj hozzá