A mai nappal bezárólag véget ért a 2013-as Emirates Kupa, amelyet a Galatasaray együttes nyert, miután mind a Porto-t, mind pedig az Arsenal-t megverték.

Arsene Wenger együttes a tegnapi nap folyamán 2-2-es döntetlent, míg a mai napon 2-1-es vereséget könyvelhetett el, ami azt jelentette, hogy 3-dik helyen zárták a hazai körülmények között megrendezett sorozatot.

A második félidőben szétestek az ágyúsok, az egykori Chelsea-csatár, Didier Drogba pedig tett arról, hogy ne a hazaik nyerjék Emirates Kupát.


A teljesítményről....


A mai teljesítményünk eléggé kontrasztos volt. Az első félidőben jól teljesítettünk, mi uraltuk a meccset, az ellenfél nem tűnt veszélyesnek. A második félidőben viszont összeestünk, a meccs ritmusát nem tudtuk tartani és fizikailag sem voltunk megfelelő állapotban. Nagyon rég nem láttam két ilyen különböző félidőt a csapatomtól, a második játékrészben nem voltunk képesek a labdatartásra sem. Ez egy jó felkészülés volt számunkra.




Yaya Sanago-ról....

Elégedett voltam a teljesítményével. Nem rég tért vissza a nyaralásából és összesen négy tréningen vett részt, ennek függvényében biztató volt a mai produkciója.




Didier Drogba-ról....

Jól szállt be a mérkőzésbe. Még mindig egy minőségi futballista, ez az utóbbi két napban is jól látható volt. A befejező készsége, a fizikai ereje, illetve a játék intelligenciája még mindig kimagasló. Ugyanakkor azt kell mondom, látható volt, hogy a végére kimerültünk, s ez Mertesacker-en különösen észrevehető volt, ami nem meglepő, hisz mindamellett, hogy nemrég tértünk vissza Ázsiából, mind a két mérkőzést végig játszotta.




A pénteken történő Bajnok Ligája sorsolásról....

Készek akarunk lenni. A bajnokság kezdete előtt még egyszer fogunk 90 percet játszani Helsinkiben, a Manchester City ellen. A lényeg, hogy ezt a két napot megfelelően kipihenjünk, és a City elleni meccsre felkészüljük. Nagyon fontos, hogy erősen kezdjük a bajnokságot, mert ez a Bajnokok Ligájában való szereplésünkre is kihatással lesz.




Egy esetleges nehéz sorsolásról....

Természetesen ez egy stresszes helyzet számunkra, de hatalmasat küzdöttünk azért, hogy ebben a helyzetben lehessünk. Ez egy nehéz időszak, de van tapasztalatunk.




Érkezhet-e új játékos a selejtező első felvonása előtt....

Ezt jelenleg nehéz megmondani, ha lesz lehetőségünk, akkor megtesszük. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a jelenlegi keretünkkel is képesek vagyunk magunkat kvalifikálni.




Cesc Fabregas helyzetéről....

Nem hallottam még arról a verzióról, miszerint Cesc szabadon dönthet a jövőjéről. Amit én tudok, azaz, hogy még egy évet marad a Barcelona-nál.




Suarez megközelítéséről.....

Igyekszünk helyesen cselekedni, mindig ez a szándékunk. De egy átigazolás három megállapodásról szól, mi mindig ezen az úton visszük véghez a transzfereket.



Gervinho és Chamakh helyzetéről....

Gervinho a Roma, Chamakh a Crsytal Palace csapatához igazolhat.



Ryo Miyaichi-ról...

Jelenleg sérült. A bordája megrepedt, két hét múlva visszatérhet.


 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

11 éve
batti: Annyira nem baj, csak kifejeztem magam arra célozva, hogy a későbbiekben a szélen szeretném látni.
11 éve
Törölt felhasználó
Egyelőre én is a szélen preferálom, de nem értem, miért olyan nagy probléma, hogy néhány tét nélküli meccsen középen is kipróbáljuk.
11 éve
batti: Ez mind szép és jó, de én a szememnek hiszek és aszerint Chamberlain a szélen jobban játszik, mint középen. Sokkal jobban tudja kamatoztatni a szélen a cselezőkézségét, mint középen.
11 éve
Törölt felhasználó
Korai megítélni, de ha most kellene tippelnem, szerintem 2 éven belül Bellerín túl fog nőni Jenkinsonon, ha pedig mégsem, veszünk elé valakit.

sosimaster! Nem hiszem, hogy ez releváns ebben az esetben, de vitathatatlan.
11 éve
Törölt felhasználó
nem hiszem,hogy olyan rossz a helyzet mint azt sokan hiszik egy barátságos meccsből sosem lehet messzemenő következést levonni,forma,fáradtság,összetétel stb miatt.Tavaly jól hajráztunk úgy nézz ki nem lesz eladva senki,már ez is haladás a klub részéről,az utóbbi években folyamatosan újra kellett építeni a csapat magját,most ennyivel is előrébb leszünk

Szólj hozzá