A legújabb hírek szerint Luis Suarez a héten megpróbálja kikényszeríteni az átigazolást a Liverpool vezetőségénél. Suarez és a tanácsadói célja, hogy a Liverpool elfogadja az Arsenal 40 millió fontos ajánlatát.

E célok elérése érdekében elképzelhető, hogy Suarez a héten jogi lépéseket tesz illetve átigazolási kérelmet nyújt be a csapathoz.

Mint a múlthéten kiderült Suarezék állítása szerint a Liverpoolnak kötelessége elfogadni az Arsenal 40 millió fontos ajánlatát, egy záradéknak köszönhetően. Azonban a Liverpool ragaszkodik ahhoz, hogy a játékos nem eladó. Ugyan az elmúlt napokban Rodgers mellett Gerrard is elmondta, hogy örülne ha maradna Suarez, a játékos nem akar.

A BBC hírei ismét Luis Suarezről szóltak, a BBC informátora David Ornstein több információt is megosztott az uruguayi játékossal kapcsolatban a tegnap esti BBC rádióban.

Ornstein elsőként leszögezte, hogy az Arsenal nem fogja megadni a Liverpool által kért 50 millió fontos árat - ami érthető, hiszen ha az Arsenal kvalifikálja magát a selejtezők után a főtáblára, el kell fogadniuk az ajánlatot.

Az Arsenal nem fog 50 millió fontot fizetni Suarezért.

Ezután Ornstein Suarez álláspontjáról ejtett pár szó, szerinte a játékos csalódott a Liverpoolban.

Suarez nagyon dühös a Liverpoolra, amiért a megállapodásuk ellenére nem fogadták el egy Bajnokok Ligájában lévő csapat ajánlatát.

- Ornstein azonban hozzátette, hogy Suarez elsődleges célja a Real Madrid lenne, ám ők még nem tettek ajánlatot.

A Suarez-ügy nagyon bonyolult. A játékos szeretne az Arsenalhoz igazolni, de az első számú választása a Real Madrid lenne, ám ők még nem tettek ajánlatot érte.

- azonban Ornstein szerint ennek ellenére az Arsenal minden erejét bevetve dolgozik az átigazolási piacon. Szerinte a csapat elkezdett dolgozni egy másik alternatíván, de nevet nem tud mondani.

Azt mondták nekem, hogy a csapat nagyon keményen dolgozik, és egy másik ügyön kezdtek el dolgozni. Nevet nem tudok.

- végül elmondta, hogy az Arsenal annyira bizalmasan kezeli az átigazolásait, hogy nagyon nehéz információhoz jutni. Azonban könnyen elképzelhető, hogy ez az ügy a piac zárásáig, szeptember 2.-áig el fog húzódni.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

11 éve
Kicsit se lenne vicces, ha kiesnénk a rájátszás körben haha
11 éve
Törölt felhasználó
Wenger: "If we can add something, we will do. But it’s very difficult to predict if something will be sorted out before we play in the Champions League qualifier."

Tessék, tehát 28.-áig ne várjatok senkit!
11 éve
Törölt felhasználó
Jaj istenem de unalmas ez a Luis Suarez ügy,a könyökömön jön ki addig addig húzzuk ezt az ügyet hogy két szék között fogjuk magunkat találni!Most komolyan nem akarok szidni senkit mert nem ismerem de nehogy már egy ARSENAL ilyen Abdulrahman gyerekeket igazoljon egy kicsit vicces vagy csak ez is üzlet hogy az arabok vegyék a mezeket?!Attól félek megint kapkodás lesz a vége hamar elfog menni az augusztus aztán majd jön a szokásos mese nem volt senki a piacon meg stb.Unalmas már ,miért nem látják be hogy megváltozott a foci világ kis pénz kis foci,nagy pénz nagy foci.Már azért sem értem mert állitólag pénz is van!!!!Na mindegy,nem akarok negativ lenni én életem végéig szeretni fogom az ágyusokat de most elvagyok keseredve!Ha rám cáfolnak igazolás terén akkor előre elnézést kérek :p
11 éve
Egy Ginter-Abdulrahman-Suárez hármassal már azért előrébb lennénk szerintem, egy FA kupa vagy egy liga kupa simán összejöhetne, az első 3 pedig garantált lenne.
11 éve
Törölt felhasználó
Azért nem lenne rossz, ha már a Play Off-ban játszani tudna. Bár a főtáblára kerülés a minimum elvárás a jelenlegi kerettől is.

Szólj hozzá