Arsenal tehetséges középpályása Jack Wilshere elmondta, hogy biztos az játékosok érkezésében, továbbá szeretne együtt játszani Suarezzel.

Az angol válogatott jövőbeni kapitánya bízik a csapatban és egy rövid interjút adott az átigazolási időszakról.

Suarez egy kiváló játékos, ezt megmutatta az előző szezonban is. Ő valami újat hozna a csapathoz, vele a csapat is erősödne és sokkal több gólt lőnénk.

Mint mondtam Suarez egy nagyszerű játékos, szeretném itt látni. Ám soha nem lehet tudni.

Nem tudok többet mondani róla. Még mindig egy másik csapatban játszik, így ez tiszteletlen lenne a részemről. Meglátjuk mi történik a következő hetekben.

-az Arsenal egyetlen igazolása eddig Sanogo volt, ám hamarsan csatlakozhat a névsorhoz Ginter is. Wilshere biztosította a szurkolókat, hogy lesznek igazolások.

Az új igazolások hatására mindig megnő az önbizalmunk.A játékosok izgatottak ha meghallják, hogy új játékos érkezik a csapathoz.

Meglátjuk mi történik. Bízom a csapatban, biztos vagyok benne, hogy lesz néhány új érkező.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

11 éve
Törölt felhasználó
A Pool 50 helyett már tényleg 60 millát akar? :D
11 éve
Törölt felhasználó
Szivesen belenéznék Wenger fejébe. Őt ismerve minden igazolásra van A,B,C terve.
Higuain kiesett a lehetőségek közül, Suarez ügy is állóháborúba fulladt. Pedig ha sikerülne egy nagyobb kaliberű támadót szerezni, az megnyithatná az utat más nevekhez, mert látnák a törekvést.
11 éve
Törölt felhasználó
Most már szinte kitakarítottuk a keretünket, már csak Bendtner és Park maradt. Viszont nincsenek pótolva sehogy se.. és még a keretünk is kisebb így.
11 éve
Törölt felhasználó
Kicsit 22-es csapdában vagyunk. Ha a szezon elején esik le neki, hogy ezzel a kerettel idén sem nyerünk semmit - elrontva a szezonkezdést - , akkor jobban rászánná magát az igazolásokra. Ha pedig később ütközik ki a hiányosságunk, jól kezdve a szezont, az se jó. Szar helyzetben vagyunk, csak Wenger még mindig fafejű.
11 éve
Törölt felhasználó
Robin1114! Szerintem ahhoz szerény képességei vannak.

Szólj hozzá