A tegnapi napon az Arsenal is megkezdte a szereplését az Emirates Kupán, az angol csapat ellenfele az olasz Napoli volt. Ma azonban végetér a torna, az Arsenal - Galatasaray mérkőzéssel.

Kezdő tizenegy a hozzászólásokban!

A mérkőzés 17:15-kor kezdődik, a találkozót a SportKlub élőben közvetíti.

Jó szórakozást!

Go Gunners!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (279)

11 éve
Törölt felhasználó
Arsene te egy optimista ember vagy akinek úgy látom teljesen elég a 4. hely, kulonbség kikapni az elso jelentéktelen felkészulési meccsen ázsiában ahol a reklámról szól a dolog mint hazai rendezesu kupán Arsenal alatti szintu csapatok ellen...akkr ne rendezzunk kupát és menjunk el barátságos meccsre a Haladás ellen és játszassuk a fiatalokat.... vagy csak az én elvárasaim olyan magasak? én elvártam hogy mind a 2 meccset megnyerjuk....nekem mondjuk mertesacker se megfelelo játékos, minden komolyabb csatár bolondot csinál belole.... a Tottenham Bale árából egy jobb csapatot fog felállítani , és marad nekunk a 6ik hely vagy még annál is rosszab, igazolni kell....nem egyet, és nem kettot!!! én inkább szeretnék egy PSG-t az Arsenalbol de bajnoki címekkel és trófeákkal mint egy orokké ifju tehetséges csapatnak kimondott Arsenalt bajnoki címek nelkul.....Fabregasék idejében legalabb a szép foci megvolt ha trófeák nem is és az okozott legalább oromot, de most már az sincs meg!!! Egy Rosickynek kell 32 évesen hajtani a csapatot az elég szomorú....pedig nem egy játékosnak van nála nagyobb fizuja mégis a harcosság és a szív benne van meg!!! és Giroudot nem kell szidni ebben egyet értek...a kozéppályát kell szidni mert nagyon kevés minosegi passzt kap Giroud és a védekezésben úgy mennek át rajtuk hogy azt rosz nézni!
11 éve
Törölt felhasználó
szép volt Arsene ,teljesen ígazad van!!!
11 éve
Törölt felhasználó
most ti komolyan egy felkészülési meccstől vagytok ennyire kiborulva?? tényleg vicc és szánalom ahogy itt egyesek viselkednek... mondjatok egy olyan csapatot amelyik az összes felkészülési meccsét megnyerte? manutd már ázsiában is kikapott vagy3-szor, akkor ők mit szóljanak??? a napoli is kikapott most a portótól.. és akkor mivan ha összatalálkoznak a bl-ben a napoli simán kiporolná a portót,DE ez csak egy batárságos felkészülási torna. és igen lehet hogy nem voltak sokan formában a csapatból, de hogy giroud-t szídni, sanogot aki 1 hete kezdett edzeni együtt a fiúkkal,szcesnyit szídni mikor ezeket a gólokat mindenki bekapta volna, walcottot szídni aki az egyik legjobb játékos angliában... komolyan szánalmasak vagytok, és menjetek a gecibe a "11 csatáros mancitynek divatdrukkolni"( az nem zavar hogy tavaly sehol sem voltak ők sem, a bl-ben a csoportkört sem érték meg és most sem fogják, mert a szemembe az nem csapat) akik a fitalok közül itt voltak és rosszul teljesítettek: ugye miquel és zelelam sem fog idén az els csapatban játszani, minek aggódni miattuk??? miért nem kaphatnak legalább ilyenkor lehetőséget?? gnabry, akpom, sanogo többet fog kapni de ők nem lesznek rosszak,és nálam jenkinson sem rosszabb sagnanál.
persze kell igazolás de pl.suarez, de sokaknak ez sem jó mert egy"arrogáns szemétláda" kérdem én kit érdekel ha a legjobb focista aki elérhető a piacon...lehet venni vedőt és fogunk is de úgy is merte és kosci lesz a kezdő mert ők tényleg jók , lehet venni középpályást is, talán egy irányítófélét de akkor meg vagy ő fog padozni vagy wilshere és cazorla.. szóval nem könnyű ez és ezt kéne felfogni végre, mi nem vagyunk monaco,psg, mancity, real madrid(112 millió bale-ért?? te jó isten hová keveredtem:)és remélem sohasem lesz olyan csapat az arsenal mint pl.a psg
11 éve
Törölt felhasználó
Tumskin ez már csak ilyen rizikós dolog,valaki vagy beválik vagy nem,Torres sem nagyon érte meg az 50-et a Chelsea-nek,de aki nem költ az egyszerűen lemarad(Fergusson mondta vagy hat éve)..Sok-sok bovli bekerült már a City-hez Chelsea-hez is,de azért nyernek is valamit,mert költenek dögivel.Tudom hogy az Arsenal nem ilyen klub,de ha most már van több akkor forgassák bele a csapatba és ne a 0 eurós ifistákkal akarják megnyerni a b.l.-t,mert ez Don Quijote(Wenger)féle szélmalom harc lesz évről-évre.Most meg már nagyon virítania kellene valamit,mert a pénzéhes vezetésnek ő egy kiváló szakember,de az Arsenal már nem azt jelenti a világ számára mint 10éve ilyenkor.
11 éve
Egyébként nem a fiatalokat kell szidni, hanem azokat, akik beteszik őket a kezdőbe és megveszik őket. (Wenger, Kroenke)

Szólj hozzá