Az Arsenal továbbra is leakar igazolni új játékosokat, az ágyúsok vezérigazgatója Ivan Gazidis azt állítja, hogy a klub kitudja használni a csapat új pénzügyi forrását.

Azok akiket eddig megkeresett Wenger; Gonzalo Higuain, Luis Suarez, Marouane Fellaini és Wayne Rooney.

Higuain már elhagyta a Real Madridot, és már az olasz Napolit erősíti, míg a másik három transzfer célszemély még a klubjánál van.


De Wenger azt mondta:

Még mindig igyekszek javítani a csapaton, de van egy csomó fiatal játékos, akik megkapják az esélyt. És kezdtek a Premier Leagueben, mint például Szczesny, Jenkinson, Chamberlain, Wilshere, Ramsey, és Walcott.
Ezeknek a játékosoknak van egy különleges köteléke, és jó irányba haladnak.
Jobbak lesznek jövőre, és ezért biztos vagyok benne, hogy erősebbek leszünk a következő szezonban.
Volt egy fantasztikus szezon végi sorozatunk, mert 10 ligameccsből nyolcat meg is nyertünk.
Egy jó előszezonunk volt, és ez az első alkalom az elmúlt szezonokban, hogy nem adtunk el egy játékost sem (akit akartunk megtudtunk tartani.)
Ugyanakkor a bértömeg csökkent köszönhetően Andrey Arshavin és Sebastien Squillaci távozása miatt.

Az átigazolási ablak augusztus végéig tart. Így bele kell húznia a francia menedzsernek, ha szeretné erősíteni a keretet.

Wengernek állítólag 70 milló font áll rendelkezésre. (szerk.: de vajon mikor fog ebből költeni is?)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

11 éve
Törölt felhasználó
James én nem azt mondom,hogy Jack és Ox kiemelkedő volt,de bennük több fantáziát látok mint a másik 3ban. Azért jack megmutatta mit tud már és Oxi is le tett már ezt azt az asztalra más kérdés,hogy Wenger baromira nem játszatja,remélem idén berobban.
11 éve
Törölt felhasználó
Semmi olyat nem mondott, hogy Messik szaladgálnak, hanem hogy van egy fiatal mag, akik össze vannak szokva, és folyamatosan fejlődnek együtt. Amúgy már nem azért de Ox sincs sehol még, Wilshere meg a sérülései miatt szintén nagyon nincs formában.

Vermaelen miért nem tudott megsérülni, miután eladtuk a Barcának, nem baj a télen új igazolás lesz.
11 éve
Törölt felhasználó
említette itt a fiatalokat Oxi és wilshere kivételével a többiek nem tudnak konstans teljesítményt nyújtani, Theo nagyon ígéretesnek tűnt,de 24 éves és a túrán is miket kihagyott???Én szeretem mert ügyes gyerek,de nem lehet bajnokságot rá alapozni. A másik 3 jenki ramsey sziszi pedig hajlamos orbitális hibákra, illetve jenki még nincs készen egy teljes szezonra,szóval én nem vágom mit kap az öreg,tényleg szív valamit :D Bár ha ilyen jó a cucc akkor küldhetne nekem is 1-2 csomit :D
11 éve
Törölt felhasználó
pénzügyi tűzerő :D :D :D :D végem
11 éve
Szerintem a szokásos dolgot fogjuk át élni, "nincs ló, jó lesz szamár is" közmondás fog érvényesülni a nyár végén, az öreg nem tudja majd a kiszemelteket megszerezni, jönnek majd a selejtek és itt fog mindenki őrjöngeni vagy bizakodni, hogy csak beválnak majd ezek a kerékkötők.

Szólj hozzá