Wenger a holnap kezdődő Emirates kupa sajtótájékoztatóján az Arsenal átigazolási időszakjáról ejett pár szót.

A francia elmondta, hogy próbálja úgy kezelni az átigazolási időszakot, hogy semmilyen információ sem szivárogjon ki. Illetve elismerte a Suarez iránti érdeklődését is.

Nem akarok Luis Suarezről beszélni, mert ez csak az Arsenalon és a Liverpoolon múlik.

Tiszteletben tartjuk a Liverpool döntését. Olyan megoldást akarunk találni, mely mind a két fél számára jó. Ezen kívül más ügyeken is dolgozunk.

- Wenger továbbá az átigazolási 'szokásáról' is beszélt.

Annak a híve vagyok, hogy az információkat a lehető legbizalmasabban kezeljem, ám ezt a mai modern világban elég nehéz.

Keményen dolgozunk az átigazolásokon, de neveket mint mindig, most sem mondok.


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

11 éve
Törölt felhasználó
batti én elsősorban arra gondoltam,hogy sok labdát elszórt amikor jó pozicíóban volt nem mert meghúzni egy olyan passzt amiből komoly veszélyt tudtunk volna teremteni stb én erre gondoltam,nem konkrétan,hogy tegyük fel a 16 oson belül hibázott és kaptunk róla gólt,illetve sokszor észrevétlen volt . Igaz az öreg vagy szélsőként vagy irányítóként játszatta kezdetben ami nem feküdt neki Arteta mellett viszont állandó teljesítményt nyújtott szerintem kiemelkedőt annyira nem,mert inkább a körülötte szerepelt gamerek voltak tompábbak.
11 éve
Ezek már mindenképpen biztatóbb hírek, Wenger is tudja, hogy nyomás alatt van a költekezést illetően, szóval van még remény!! De nem lennék meglepve, ha ez az átigazolási szezon utolsó napjáig elhúzódna. Egyrészt nekünk még be kell bizotsítani a főtáblás helyünket a BL-ben, másrészt pedig Suarez eltiltott októberig, szóval ráérünk.
11 éve
Törölt felhasználó
Ezt tényleg nem értem. Ül ez a szerencsétlen az irodájában, nézi,h a Tottenham és a legtöbb csapat igazol, közben nincs elég hátvédünk, nincs cserecsatárunk, nincs védekező középpályásunk, néha nyilatkozik olyan semmitmondó baromságokat,h "bizalmasan kezeljünk az átigazolásokat" stb. Most tényleg elhiszi,h ez a keret rendben van? Mert akkor nagyon komoly gondok vannak már. De látom, azért sok embert még mindig meg tud etetni. Biztos vagyok benne,h nem jön Suarez. Miért is jönne? Hogy ő egyedül klasszis játékosként vigye a hátán a csapatot csupa középszerű( 1-2 kivételtől eltekintve) játékos között? Tényleg elhiszik itt páran,h jön Suarez? És talán mellette még pár jó játékos?:). Ugyan már. Talán pár hét múlva jön egy újabb közepes hátvéd, ha Wenger végre rájön,h számban sem vagyunk elegen. Persze. Ramsey fejlődött, most már középszerű játékos, eddig egy fokkal a középszerű alatt volt. Neki egy alsóházi csapatban vagy a másodosztályban lenne a helye.
11 éve
Törölt felhasználó
Jimcer! Fiatal srác, így értelemszerűen vannak olyan elemei a játékának, amelyek munkát igényelnek, de a kellő tehetség és hozzáállás is adott azok korrigálására. Nem szőrszálhasogatásként kérdem, de amikor azt írtad, hogy túl sokszor égtünk meg miatta, akkor mely esetekre gondolsz? Csak, hogy felfrissítsem a memóriám.
11 éve
Törölt felhasználó
batti,túl sokszor égtünk meg miatta,de ha ebben a szezonban is konstans teljesítményt nyújt akkor bízni fogok benne,igaz a lábtörése előtt csipáztam a srácot. Emlékszem amikor visszatért a sérüléséből az ő góljával vertük a Unitedet 1:0 ra azon a meccsen is jó teljesítményt nyújtott,tehát remélem nem fog sok bakit elkövetni és rendben lesz.

Szólj hozzá