Hírek /

BBC: Suarez a bíróságra viszi az ügyet, ha nem engedi el őt a Liverpool

A BBC informátora, David Ornstein szerint ha a Liverpool továbbra is ragaszkodik Luis Suarezhez, akkor az uruguayi játékos hivatalos átigazolási kérelmet fog benyújtani és bírósághoz is fog fordulni.

Suarez eddig azért nem nyújtott be átigazolási kérelmet, mert bízott benne, hogy az Arsenal és a Liverpool meg tudnak egyezni egymással, ám a 26 éves játékos szeretné, ha a Liverpool elfogadná a 40 millió fontos ajánlatot.

Wenger a mai napon megerősítette az érdeklődését a játékos iránt, akiről elmondta, hogy minden a két csapaton múlik, csendben szeretnék elintézni az átigazolást.  A francia mester továbbá elmondta, hogy dolgoznak az átigazolásokon.

Az Arsenal a múlthéten egy 40 millió font + 1 fontos ajánlatot tett Suarezért. A játékos a BBC híre szerint hiszi, hogy ezzel lehetővé válna számára a váltás, azonban a Liverpool ragaszkodik ahhoz, hogy a játékos nem eladó.

A BBC továbbá hozzátette, hogy Suarez amikor 2012 augusztusában aláírta az új szerződését, egy olyan záradékot is kért a szerződésébe, hogy ha a Liverpool nem jogosult a Bajnokok Ligája indulásra, akkor egy 40 millió fontos ajánlat fejében távozhasson.

Bár a Liverpool  visszautasította a múlthéten ezt a lehetőséget, megígérték Suareznek, hogy ha egy jó ajánlatot kapnak érte, akkor eladják.

Ornstein továbbá hozzátette, hogy tájékoztatta Rodgerst a távozási szándékáról, mivel 2009 óta nem szerepelt a Bajnokok Ligájában, így Suarez már nagyon vágyik vissza a sorozatba.

A BBC-hez közeli források azt mondják, hogy Suarez fontolgatja, hogy a Sport Bíróságra viszi az ügyet, hiszen pályafutása korábbi szakaszában, már kiharcolt így egy átigazolást.

Folytatás holnap az Emirates kupán, ahol várhatóan a szurkolók hangot fognak adni az elégedetlenségüknek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

7 éve
Arsenalfan25! Szerintem arra céloz, hogy Bale nem ér többet 50-60 milliónál.

arsenal1220! Csak Cesc leginkább maradni akar.
7 éve
Törölt felhasználó
Cserélni mennyit lehet majd a kupán?
7 éve
Törölt felhasználó
Pontozás szokásos a kupán?
7 éve
Aki otthon van a kezdőkben, Galata tartalékol ellenünkre, a piros laposok játszhatnak? Wenger biztos pihentet, de mivel csak 4 védő van, és az egyik Miquel, így a Napoli ellen az erősebb felállás kell. De ha marad ez az eredmény, akkor jó esély van a kupára :)
7 éve
Amúgy tényleg nem ér többet Bale Suáreznél! :D Továbbra is tartom,hogy ebből az ügyből semmi se lesz...Szerintem jobban járnánk,ha abból a pénzből inkább egy Fellaini-Michu/Benteke párost hoznánk el, esetleg még egy védőt.

Igaz,hogy elengedi a Barca új edzője Cesc-t,ha el akar menni?Bele se merek gondolni,milyen csapatunk lenne vele + egy csatárral!:D

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek