Az ágyúsok eddig nagyszerű felkészülést tudhatnak maguk mögött, ugyanis eddigi összes meccsüket megnyerték. Indonézia, Vietnám, Nagoya Grampus és az Urawa Red Dragons ellen összesen 19 gólt hozott össze a csapat.

Arsene Wenger csapatának azonban hétvégén lesz a nyári felkészülés mérvadója, hiszen a Napoli és a Galatasaray ellen fog megmérkőzni csapata.

Koscielny elmondta:

Megnyertük az összes meccsünket eddig, így jó a csapat önbizalma. Sokat edzünk és a játékosok nagyon jól felkészültek. A csapat is össze szokott.
Az előszezon nagyon fontos a Premier Leagueben. Ez egy hosszú szezon lesz, így jól fel kell készülnünk. Azt hiszem, jól ment.
A győzelmek adtak némi önbizalmat, és ez jót tesz a következő meccsekre - az Emirates kupára, és a Manchester City elleni utolsó felkészülési meccsünkre.Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

7 éve
Törölt felhasználó
Bizony, az idei Ázsiai túra sokkal jobban sikerült, mint a tavalyi,persze ebben közrejátszott a tavalyi EB is. Kezdetektől kezdve jobb játékot láthattunk,szemben a tavalyi küszködéssel, és tényleg biztatónak tűnik az eddigi produkció! safikaval egyetértek, eddig lehetett próbálgatni a fiatalokat, belekóstolhattak ebbe a világba is,de innentől kezdve komolyan kell venni a meccseket,és elsősorban a felnőtt keret tagjaira koncentrálni.
7 éve
Törölt felhasználó
Mostantól minden meccset éles meccsként kell felfogni,az Emirates kupán hazai közönség miatt,a City elleni összecsapást meg nem nagyon kell magyarázni,remélem Wenger nem fogja elszórakozni a fiatalokkal,hogy aztán tudja mire fogni ha nem úgy alakulnak a dolgok!!!

Szólj hozzá