web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Cikk: A Suarez szerződésében lévő záradékok értelmezése

 • Cikk: A Suarez szerződésében lévő záradékok értelmezése

  Fény derültek a Suarez szerződésében lévő záradékokra.

  Hír Információk

 • Dátum: 2019. Jul. 30, 20:00
 • Forrás: -
 • Hozzászólások: 124
 • unknown Szerző:
  unknown


Az utóbbi időben az Arsenal háza táján Luis Suarez megszerzése a téma, akiért az Arsenal kész megdönteni az átigazolási rekordját.

A következőkben értelmezésre kerül a Suarez szerződésében lévő titkos záradékok.

Az Arsenal biztos információk szerint egy 40.000.001 fontos ajánlatot tett a Liverpoolnak Luis Suarez játékjogáért az elmúlt héten. Ezt az ajánlatot több sajtóorgánum megerősítette, a Liverpool tulajdonosa John W. Henry pedig egyenesen felháborítónak tartotta. John W. Henry a twitterjén reagált az Arsenal ajánlatára a mára már híressé vált „ mit szívnak az Arsenalnál?” kijelentésével.

Azonban ez a mondat egyrészt azért vicces tőle, mivel a napokban jelentette ki, hogy el akarja adni a Liverpoolt körülbelül 350 millió font körüli összegért, tehát ennek nem kell nagy jelentőséget bonyolítani.

A fenti ajánlat sok szurkolóban kiverte a biztosítékot, azonban ezzel az 1 fonttal az Arsenal egy érdekes záradékot aktivált Suarez szerződésében, amiről jelenleg is folyik a vita.

A Liverpool álláspontja szerint ezzel az 1 fonttal csupán egy olyan záradékot aktiváltak a szerződésében, hogy tárgyalhat más csapatokkal. Azonban Luis Suarez jogi képviselői szerint, mivel a Liverpool nem érte el a Bajnokok Ligája helyezést, kötelesek elfogadni az ajánlatot.

Számos információ érkezett az elmúlt napokban ezekről a záradékokról. Bennfentesek szerint ezek a záradékok a következők: Először is:

Ha a Liverpool kap egy 40.000.000 millió fontot meghaladó ajánlatot, akkor értesíteni kell a játékost az ajánlatról.

szól az első záradék. Az Arsenal mivel egy fonttal megemelte a 40 millió fontot, így a Liverpool köteles volt személyesen tájékoztatni Suarezt. Ez egy okos döntés volt az Arsenaltól.

A második záradék azonban kimondja:

Ha az ajánlatot tevő csapat a Bajnokok Ligájában szerepel és a Liverpool nem, akkor a játékosnak joga van csatlakoznia az ajánlatot tevő csapathoz, ha az ajánlat meghaladja a 40 millió fontot.

Itt akadt el konkrétan minden. Voltak hírek arról, hogy Suarez képviselői a Premier Leaguehez fordulnak, de ezt még nem erősítette meg egy biztos forrás sem.

Suarez jogi tanácsadói ezt a részt úgy értelmezik, hogy az Arsenal ott van a Bajnokok Ligájában. A Liverpool pedig azon az állásponton van, hogy az Arsenal nincs ott a Bajnokok Ligájában, csak a selejtezőben.

A forrás megkérdezett egy jogi tanácsadót, aki szerint úgy néz ki tehát, hogy ha az Arsenal le szeretné igazolni Luis Suarezt, akkor először is túl kell jutnia az augusztus 20.án és az augusztus 27.én rendeződő selejtezőn, így biztosan ott lesz a Bajnokok Ligájában, ekkor aktiválódhat ez a záradék.

Azonban érdekes belegondolni, hogy megéri e ezt a kockázatot az Arsenalnak, mivel így az átigazolási időszak hajrájában tudja csak leigazolni Suarezt, hiszen egy esetleges kudarc esetén már nem maradna elég idő egy másik támadó igazolásához.

Személyes véleményem szerint az Arsenalnak fel kell emelnie az árat 45 millió fontra, amire talán rábólint a Liverpool, mivel így elég idejük lesz helyettest találni.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(124)

szasza86

"Háát persze Lopeeeez! Ő az! Lopez az! Várj elmondom..."from Tango&Cash börtönjelenet eleje (a fiataloknak akik nem ezen a filmen nőttek fel:D)

Aug 02. 14:11

JACKOXI

Vagy Adrian Lopez... :D

Aug 02. 12:45

Arshapatya

Én röhögnék rajta :D

Aug 02. 12:40

Ceulemans

Aztán az lesz a szép ha jön Suárez csak nem ő hanem Matias az Anderlechtből. Úgyis sokan istenítették őt mikor egyszer szóba hoztak vele minket.

Aug 02. 12:21

Arshapatya

Úgy emlékszem mi is kijelentettük, hogy RvP, Nasri, Cesc, stb... marad, ez semmit nem jelent

Aug 02. 11:27

Hleb

A Pool ügyvezető igazgatója kijelentette, hogy Suarez marad náluk, és ha ez igaz, szerintem el lehetne gondolkodni azon, hogy nem feltétlenül csatárt, hanem két minőségi középpályást kéne venni (pl. Fellaini, Bernard), mert Giroud nem egy zseni, de azért jók a képességei, és hogyha a középpályáról elég jó labdát kapna, sok gólt tudna rúgni szerintem.

Aug 02. 10:13

sosimaster

Laduver! Azért, mert nem akarjuk leigazolni. Csak a klub eljátssza, hogy a szurkolók befogják a lepénylesőjüket.

Aug 02. 07:50

Aron21

eriCesc, ahogy gondolod. Jó edzőnek tartom Pellegrinit, mégha nem is szimpatikus, szóval biztos jobban tudja, mint én, de szerintem a city idén nem igazolt jól.

Aug 02. 00:03

Laduver

Nagyon nagy a csend átigazolási ügyben. Vagy nagy igazolás(ok) lesznek, vagy ....
Most olvasom, Bernard 25-ért elhozható. Mi 22-öt adunk érte. Mért nem tudunk egyszer valakit leigazolni, ha ennyi az ára. Nagyon jó játékos, majd a kékek kifizetik az árát, addig szarozunk. Ha lenne már erősítés és hátra tudnánk dölni, akkor alkudozzunk. Vagy jó üzletet kötünk, vagy nem bánkódunk utána és jöhet a szezon. De jelenleg nem álunk sehogy. A szezon az jön!!!

Aug 01. 23:07

matem

Tudom, hogy ez nem foci, de sport szeretőek vagyunk megemlíthetnétek Facen, hogy a lányok a hazai pálya előnyét kihasználó spanyolok ellen kikaptak, így ők 3. helyért játszanak, a fiúk hatalmas ellen szélben 11-10-re verték az olimpiai bajnok horvát csapatot. :p smile így ők az aranyért játszanak majd.(vizilabda)

Aug 01. 22:39

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook