A mérkőzésről...

Egy jó ütemű mérkőzést játszottunk a mai napon. Szerettük volna megmérettetni magunkat, s úgy gondolom ehhez az ellenfél teljesen megfelelő partner volt. Remekül játszottak, azt hiszem ez a mérkőzés egy nagyon jó teszt volt a számunkra, hisz kiválóan védekeztek, s a kontratámadásaikban is nagy veszély rejlett. Szeretnék gratulálni az Urawa Reds-nek, mivel tényleg kiválóan játszottak.



Ryo teljesítményéről...

Jól játszott. Látni lehetett, hogy a formája javuló tendenciát mutat. A mai napon teljesített a legjobban, az előző mérkőzéseken még nem igazán találta önmagát. Azt hiszem, innen már csak jobb lesz, s harcolni fog a helyéért a csapatban. Kedvelem a játékát.



Ryo eseteleges kikölcsönzéséről...

Egyelőre úgy néz ki, hogy velünk marad. Játszania kell ahhoz, hogy a későbbiekben a legmagasabb szinten futballozzon. A helyzete az esetleges érkezőktől is függhet, de jelen pillanatban azt mondanám, hogy maradni fog.



Gnabry-ról...

Szintén remekül teljesített. Még csak 17 éves, de látható, hogy remek technikával rendelkezik, egy energikus játékos, aki mindkét oldalon bevethető. Nagyon érdekes játékos, nagy jövő állhat előtte.



Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

11 éve
eriCesc: Gondolom te is láttad játszani Coq-ot. Amikor pályára lépett mindig meghálálta a buzalmat. Capoue meg már nem is olyan fiatal még is a francia ligában játszik.
11 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! "de mivel nem kis csapatban játszott nem kapott folyamatos játéklehetőséget"


Szerintem ennek semmi köze Coq mellőzéséhez, ráadásul Ő is játszott egy szezont kölcsönben a Lorient-nál, a beszámolok szerint elfogadható teljesítményt nyújtott első teljes szezonjában, visszatérve viszont Wenger már nem preferálta a játékát, olyan helyzetekben sem, amikor szükség lett volna rá. Nem tudom ennek mi az oka, de ha tényleg annyira tehetséges lenne, akkor megkapná a lehetőséget.
11 éve
eriCesc: Korábban említetted Capoue nevét az oldalon. Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy ha Coqueiln megkapná vagy inkább úgy fogalmazok, hogy megkapta volna az esélyt, akkor nekünk is lehetne olyan játékosunk, mint Capoue. Coquelin nagyon tehetséges játékos, de mivel nem kis csapatban játszott nem kapott folyamatos játéklehetőséget, így nincs kikiáltva akkora játékosnak, mint Capoue.
11 éve
Törölt felhasználó
Ryo engem egyáltalán nem győzött meg afelől, hogy az első csapatnál lenne a helye. Őszintén szólva én sokkal többet vártam tőle. Olykor-olykor Gervinho jutott eszembe a játékáról. :/

Szólj hozzá