Ma 12:30-kor játssza az Arsenal az utolsó meccsét az idei Ázsia-túrán, az ellenfél a japán liga jelenlegi 4. helyezettje, az Urawa Red Diamonds lesz.

Kezdő: Fabianski, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Miquel, Arteta, Wilshere, Gnabry, Giroud, Walcott, Chamberlain

A mérkőzést a SportKlub élőben közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (62)

11 éve
Törölt felhasználó
bojan! Egy olajos vagy "tisztességes orosz üzletember"? Ez jó :D Na ezek ne jöjjenek, inkább egy ügyes üzletember, akinek van érzéke a pénz befektetéséhez, a piaci viszonyok kiismeréséhez és a marketinghez.
11 éve
Törölt felhasználó
Azért idén már eltértek a szokásostól egy kicsit.A most már megengedhetünk magunknak sztárlabdarugókat is dumával rendesen felkavarták az állóvízet...Meghülyítve a szurkolókat és munkát adva a bulvársajtónak is egyaránt.Igaz a nyilatkozatban az nem állt hogy lesz is igazolva sztárjátékos,sőt az idő múlásával egyre inkább visszatérőben van a jól bevállt azokra építünk akik a keret tagja duma.Az igazat megvalva ezek hülyére veszik a szurkolókat Wenger vezérletével évről-évre,nem tisztelve azokat,akkor én minek tisztelném őt és a board-ot,azért mert 10 éve még nagy csapatot csinált az Arsenal-ból?Ki kellene ezt a tolvaj brigádot takarítani onnan és átadni a stafétabotot egy olajosnak vagy egy tiszteséges orosz üzletembernek....és persze Wenger-t is el kellene takarítani,mert ez akkor sem igazolna 30 milliónál többért szezononként,ha a Manszur sejk lenne az Arsenal tulajdonosa.
11 éve
Törölt felhasználó
1. Ez tipikusan az a nyilatkozat, amit az elmúlt években nyaranta lenyomott, és lám, érdemi erősítés nem is jött (Cazorlát és Artetát leszámítva, de őket rohadt olcsón el lehetett hozni, ezért kivételek).
2. Az a nagyon okos ember képtelen megújulni, teljesen következetlen döntéseket hoz, a nyilatkozatai vagy szemérmetlen hazugságok ("nemvolt megfelelő minőség a piacon", "ha akarnánk, igazolhatnánk klasszisokat is", "bajnokesélyesek vagyunk a jelenlegi keretünkkel") vagy orbitális hülyeségek, amelyek a hozzá nem értését bizonyítják ("azért Giroud-t igazoltuk le csatárnak, mert jó a mezőnymunkája", "a Bayern úgysem veri meg a Barcát"), mellesleg sértődött vénember módjára viselkedik, aki folyton a futball pénzcentrikussá válásán sopánkodik, de nem veszi észre, hogy a világ nem hozzá fog alkalmazkodni, ráadásul ha egy újságíró egy neki nem tetsző kérdést tesz fel, akkor nekiesik az illetőnek. Aki szenilis vénembernek minősíti, az csupán tényszerűen ítél a tettei alapján.
11 éve
Törölt felhasználó
1.Wenger akármit mond,az lehet hogy közelében sincs az igazságnak,szóval felesleges elemezni a nyilatkozatait.
2.Wenger mindazoknál sokkal okosabb ember akik itt lehülyézik,és meg is érdemli a tiszteletet,úgyhogy aki szenilis vénembernek nevezi,az csak saját magát minősíti,ennyit erről.
11 éve
Ugyan már mit vártok egy szenilis vén embertől ???? :-/ Wenger már rég nem az, az ember aki 16 (?) évvel ezelőtt a csapathoz jött, ez a 8 év neki is betett, de azért vakon bízok abban, hogy észhez tért és ezen a nyáron meglep minket, szurkolókat Suarezzel, Bernaddal és egy KH-val. :red:

Szólj hozzá