web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Match Pub: Urawa Red-Arsenal

 • Match Pub: Urawa Red-Arsenal

  Jön az utolsó meccs az ázsiai túráról

  Hír Információk

 • Dátum: 2019. Jul. 26, 12:16
 • Forrás: -
 • Hozzászólások: 62
 • Athlon Szerző:
  Athlon


Ma 12:30-kor játssza az Arsenal az utolsó meccsét az idei Ázsia-túrán, az ellenfél a japán liga jelenlegi 4. helyezettje, az Urawa Red Diamonds lesz.

Kezdő: Fabianski, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Miquel, Arteta, Wilshere, Gnabry, Giroud, Walcott, Chamberlain

A mérkőzést a SportKlub élőben közvetíti.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(62)

sosimaster

bojan! Egy olajos vagy "tisztességes orosz üzletember"? Ez jó :D Na ezek ne jöjjenek, inkább egy ügyes üzletember, akinek van érzéke a pénz befektetéséhez, a piaci viszonyok kiismeréséhez és a marketinghez.

Jul 28. 07:51

bojan

Azért idén már eltértek a szokásostól egy kicsit.A most már megengedhetünk magunknak sztárlabdarugókat is dumával rendesen felkavarták az állóvízet...Meghülyítve a szurkolókat és munkát adva a bulvársajtónak is egyaránt.Igaz a nyilatkozatban az nem állt hogy lesz is igazolva sztárjátékos,sőt az idő múlásával egyre inkább visszatérőben van a jól bevállt azokra építünk akik a keret tagja duma.Az igazat megvalva ezek hülyére veszik a szurkolókat Wenger vezérletével évről-évre,nem tisztelve azokat,akkor én minek tisztelném őt és a board-ot,azért mert 10 éve még nagy csapatot csinált az Arsenal-ból?Ki kellene ezt a tolvaj brigádot takarítani onnan és átadni a stafétabotot egy olajosnak vagy egy tiszteséges orosz üzletembernek....és persze Wenger-t is el kellene takarítani,mert ez akkor sem igazolna 30 milliónál többért szezononként,ha a Manszur sejk lenne az Arsenal tulajdonosa.

Jul 28. 07:18

sosimaster

1. Ez tipikusan az a nyilatkozat, amit az elmúlt években nyaranta lenyomott, és lám, érdemi erősítés nem is jött (Cazorlát és Artetát leszámítva, de őket rohadt olcsón el lehetett hozni, ezért kivételek).
2. Az a nagyon okos ember képtelen megújulni, teljesen következetlen döntéseket hoz, a nyilatkozatai vagy szemérmetlen hazugságok ("nemvolt megfelelő minőség a piacon", "ha akarnánk, igazolhatnánk klasszisokat is", "bajnokesélyesek vagyunk a jelenlegi keretünkkel") vagy orbitális hülyeségek, amelyek a hozzá nem értését bizonyítják ("azért Giroud-t igazoltuk le csatárnak, mert jó a mezőnymunkája", "a Bayern úgysem veri meg a Barcát"), mellesleg sértődött vénember módjára viselkedik, aki folyton a futball pénzcentrikussá válásán sopánkodik, de nem veszi észre, hogy a világ nem hozzá fog alkalmazkodni, ráadásul ha egy újságíró egy neki nem tetsző kérdést tesz fel, akkor nekiesik az illetőnek. Aki szenilis vénembernek minősíti, az csupán tényszerűen ítél a tettei alapján.

Jul 27. 22:46

Woolwich1885

1.Wenger akármit mond,az lehet hogy közelében sincs az igazságnak,szóval felesleges elemezni a nyilatkozatait.
2.Wenger mindazoknál sokkal okosabb ember akik itt lehülyézik,és meg is érdemli a tiszteletet,úgyhogy aki szenilis vénembernek nevezi,az csak saját magát minősíti,ennyit erről.

Jul 27. 21:36

matem

Ugyan már mit vártok egy szenilis vén embertől ???? hmmm Wenger már rég nem az, az ember aki 16 (?) évvel ezelőtt a csapathoz jött, ez a 8 év neki is betett, de azért vakon bízok abban, hogy észhez tért és ezen a nyáron meglep minket, szurkolókat Suarezzel, Bernaddal és egy KH-val. red face

Jul 27. 17:28

bojan

sosimaster én is így gondoltam,csak ami Wengerünk a csodára vár,hogy ezzel a kerettel még nagyobbat kaszál

Jul 27. 17:20

sosimaster

bojan! Az a mínusz siker esetén vissza is jött volna pluszba kamatostul. Ennyit ér Wenger közgáz diplomája.

Jul 27. 17:16

bojan

A nagy tavaszi menetelésről annyit,hogy a "nagyok" ellen nem sikerült nyernünk egyszer sem.Ugye a Tottemham elleni vereséggel indult és az Everton és a Man.u. ellen is csak egy x-re futotta hazai pályán és jópár egyéb mérközésen is csak a szerencsfaktornak köszönhettük a győzelmet....nem szabad erre alapozni...most meg a jól sikerült távol-keleti túra adhat okot az optimizmusra(ugye roppant erős csapatok ellen játszottunk).Ne legyen igazam, de ha így marad a keret,ahogy van...októberben már ki fogunk szállni a bajnoki esélyesek közül.Ide már komolyabb erősítésekre van szükség...és ki sem szabadna ejtenie a száján Wenger-nek,hogy ha nem érkezik senki....Hanem ezt mondani:-Megfogjuk erősíteni a csapatot,mert bajnoki címért akarunk harcolni,mert nagyon tiszteljük a kitartó szurkolóinkat....és nem hazudozni,vagy azért mert bankot akar robbantani ,vagy azért mert Tesco gazdaságos akar maradni...
Robinra visszatérve,ha idén lesz esélyünk egy-két komoly igazolással a bajnoki címre,akkor tavaly miért ne lehetet volna vele és még két igazolással és Song megtartásával...A man.united kerete akkor semmivel sem lett volna erősebb a miénknél.Csak egy kicsit mínuszba kellett volna szaladni pénzügyileg....

Jul 27. 16:55

Arsenaldenis

Wenger útjai kifürkészhetetlenek :D

Jul 27. 16:02

Donz94

eriCesc! Igen! Ha valóban olyan jók lennének, már lecsaptunk volna rájuk.

Jul 27. 16:00

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook