Az elmúlt hónapban az Arsenal háza táján Luis Suarez volt a legnagyobb beszéd téma. A liverpooli játékos a hírek szerint az Arsenal első számú kiszemeltjévé vált, mivel Florentino Perez a Real Madrid elnöke felemelte Gonzalo Higuain árát. A felemelt árat az Arsenal már nem volt hajlandó kifizetni, így Suarez lett a legfőbb kiszemelt.

Suarez már jelezte, hogy megtisztelő az Arsenal érdeklődése, s azt sem zárta ki, hogy a Premier Leaguen belül váltson csapatot. Az Arsenalt az urugayi 6 meccses eltiltása sem zavarná, illetve a játékosok is szívesen fogadnák az egykori Ajax-csatárt, nem foglalkozva a múlt szezonban történő incidenseivel - véli John Cross.

Az Arsenal a hírek szerint egy végső, 40 millió fontos ajánlatot készül tenni az uruguayi játékosért. Ugyan Brendan Rodgers kijelentette, hogy meg akarja tartani a játékost, mégis Suarez lehet a kulcs.

Ha Suarez jelzi a távozási szándékát a Liverpool vezetőségének és a médiában is kijelenti, hogy az Arsenalhoz szeretne igazolni, akkor megnő az esélye annak, hogy a Liverpool elfogadja az Arsenal ajánlatát.

A megegyezés távol van, azonban ha a Liverpool nem fogadja el az Arsenal ajánlatát, akkor nehéz helyzetbe kerül Arséne Wenger, mivel egyre jobban fogynak az elérhető támadók.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

11 éve
Törölt felhasználó
Jönnie KELL! :) elölről pont egy ilyen tipusú játékos hiányzik, ráadásul a támadó szekció minden pontján bevethető játékos. Így nő a rotációs lehetőség, hiszen ha van ember rotálni, akkor Wenger ős ki fogja használni ezt a lehetőséget ahogy megtette ezt régebben is!
11 éve
Törölt felhasználó
Remélem, hogy ha a 'Pool még egy ötöst rádob az árra, nem fogunk szarakodni, hanem megadjuk.
11 éve
Törölt felhasználó
Pont ez az hogy nem dúskálunk benne és az eddigi rekordot is rendesen meg haladja Suarez ára akár mennyiért is sikerülne elhozni.
11 éve
Törölt felhasználó
Sanchez-t inkább hagyjuk..
1.) Ő nem csatár, hanem szélső
2.) Hihetetlenül túl van sztárolva, szerintem egy középszerű játékos
3.) Barka..
11 éve
Törölt felhasználó
Nasri0220! Pénz beszél! :)

Szólj hozzá