Hírek /

Az Arsenal egy végső ajánlatot tesz Suarezért

Az elmúlt hónapban az Arsenal háza táján Luis Suarez volt a legnagyobb beszéd téma. A liverpooli játékos a hírek szerint az Arsenal első számú kiszemeltjévé vált, mivel Florentino Perez a Real Madrid elnöke felemelte Gonzalo Higuain árát. A felemelt árat az Arsenal már nem volt hajlandó kifizetni, így Suarez lett a legfőbb kiszemelt.

Suarez már jelezte, hogy megtisztelő az Arsenal érdeklődése, s azt sem zárta ki, hogy a Premier Leaguen belül váltson csapatot. Az Arsenalt az urugayi 6 meccses eltiltása sem zavarná, illetve a játékosok is szívesen fogadnák az egykori Ajax-csatárt, nem foglalkozva a múlt szezonban történő incidenseivel - véli John Cross.

Az Arsenal a hírek szerint egy végső, 40 millió fontos ajánlatot készül tenni az uruguayi játékosért. Ugyan Brendan Rodgers kijelentette, hogy meg akarja tartani a játékost, mégis Suarez lehet a kulcs.

Ha Suarez jelzi a távozási szándékát a Liverpool vezetőségének és a médiában is kijelenti, hogy az Arsenalhoz szeretne igazolni, akkor megnő az esélye annak, hogy a Liverpool elfogadja az Arsenal ajánlatát.

A megegyezés távol van, azonban ha a Liverpool nem fogadja el az Arsenal ajánlatát, akkor nehéz helyzetbe kerül Arséne Wenger, mivel egyre jobban fogynak az elérhető támadók.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

7 éve
Jönnie KELL! :) elölről pont egy ilyen tipusú játékos hiányzik, ráadásul a támadó szekció minden pontján bevethető játékos. Így nő a rotációs lehetőség, hiszen ha van ember rotálni, akkor Wenger ős ki fogja használni ezt a lehetőséget ahogy megtette ezt régebben is!
7 éve
Remélem, hogy ha a 'Pool még egy ötöst rádob az árra, nem fogunk szarakodni, hanem megadjuk.
7 éve
Törölt felhasználó
Pont ez az hogy nem dúskálunk benne és az eddigi rekordot is rendesen meg haladja Suarez ára akár mennyiért is sikerülne elhozni.
7 éve
Törölt felhasználó
Sanchez-t inkább hagyjuk..
1.) Ő nem csatár, hanem szélső
2.) Hihetetlenül túl van sztárolva, szerintem egy középszerű játékos
3.) Barka..
7 éve
Nasri0220! Pénz beszél! :)

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek