A felkészülési időszak következő mérkőzése.

 

Jó szurkolást

Go Gunners!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (53)

11 éve
Aki focizott életében az tudja,hogy a nagy termetű játékosok sokkal lassabban fordulnak és általában a sprintsebességük se az igazi.Ez nem Giroud hibája,hogy ekkorára nőtt...Én nem várom el tőle,hogy 5 embert cselezzen ki aztán sarkazva lőjjön gólt..!Tökéletesen megoldja a feladatát,ha formában van.Nem sok csatár van aki ilyen százalékkal fejeli le a labdákat, a labdát is jól megtudja tartani míg érkeznek a társak.Nem olyan könnyű ám 3 embert között egy felívelt labdát megszelídíteni, főleg Angliában!
11 éve
Törölt felhasználó
Giroud nem klasszis játékos,ezt senkise vitatja, de tavaly (is) az egyik legfontosabb tagja volt a csapatnak, nemcsak a gólok miatt, amit hozzáteszek,első szezonjában nem is rossz, hanem mind védekezésben, mind mezőnymunkában kiemelkedőt mutatott. Óriási badarság egy csatárt csupán a góljai alapján megítélni. Ennek ellenére ha komoly előrelépést akarunk,akkor kell egy klasszis csatár, de ez nem kérdéses.
Ramsey szarul játszik? Január óta ő fejlődött a legtöbbet, és a túra során számomra ő nyújtotta eddig a legjobb teljesítményt.
11 éve
Törölt felhasználó
A vak is látja, hogy kellene egy csatár, de nem értem ezt a hatalmas Giroud-szidást..
11 éve
Törölt felhasználó
Ryonak ez volt a sérülése utáni 2. meccse? 20éves még lehet belőle jó játékos. Amikor ki volt kölcsönözve Hollandiában és a Boltoban is jól játszott most nem jött be neki a Wigan, korai még temetni. Idén még kölcsönadnám egy pl-csapatba ahol kap is lehetőséget vagy pedig a championship-be.

eriCesc +1
11 éve
Törölt felhasználó
ericesc, nem közözködés, de giroud 86-88 kg körülbelül, ennyinek írják legtöbb helyen, közel sem 100 kg, és ha annyi lenni, akkor sem lenne mentség a lassúságára és bénaságára. Ahogy sosimaster írta (és én is egy másik cikknél), a labdát sem tudja nagyon levenni, és döglassú. Ha szerintetek hasznára van a csapatnak és jól játszik, az a ti problémátok ,meggyőzni úgysem foglak titeket, nem is akarlak. Én azt látom, hogy azonkívül, hogy magasságából fakadóan néha befejel 1-2 labdát, meg be tudja lőni 5 méterről, ha elé rakják, sztem édeskevés. Arról nem beszélve, hogy általában 3-4. gólokat szerez, meccseket eldönteni nem nagyon tud. És nagyszerű, hogy az ázsia túrán lövi a gólokat, csak sokra nem megyünk ezzel sem. Most ennek kéne tapsolni, meg örülni, hogy igyekszik? Ramsey is nagyon igyekszik, mégsem tud normálisan focizni.
Nagyon meglepődnék, ha értelmes játékost sikerülne igazolni a nyáron. De ha amíg nem jönnek értelmes játékosok/nem rúgják ki Wengert, nem hiszem,h leülök Arsenal meccset nézni.

Szólj hozzá