Napok óta téma a sajtóban, hogy Cesc Fabregas távozni fog a Barcelona csapatától és a legfőbb kérője nem más mint a Manchester United, akik már egy 35 millió eurós ajánlatot is tettek a BBC értesülése szerint.

Korábban Wenger elmondta, hogy tartja a kapcsolatot Fabregassal, aki idén maradni fog. A maradásról a katalán csapat is biztosította a sajtót, áll a BBC hírében.

Fabregas nem eladó. Sandro Rosell nem fogja őt eladni a Manchester Unitednek.

David Moyes azonban korábban elmondta, megpróbálják megszerezni Fabregast, de lehet el kell ismerniük a vereségüket.  Első körben egy 25 millió fontos ajánlatot tettek Fabregasért, amit most megemeltek  30 millió fontra, melyet Moyes is megerősített.

A Barcelona fő oka, hogy nem adja el Fabregast, az nem csak Thiago távozása, hanem mert a hétvégén mondott le a vezetőedzőjük. Illetve a múlt hét folyamán Wenger is megerősítette, hogy ha a Barcelona átadólistára teszi Fabregast, akkor ő vissza akarja igazolni.

Összességében tehát Fabregas távozására a legkorábban jövő nyáron lehet esedékes, ám ha a közelgő napokban kinevezett új edzőjük kedvelni fogja a korábbi Arsenalos játékát és tervei lesznek vele, akkor jövőre sem tér vissza Fabregas.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

11 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! Igen,Thiago eligazolásával,majdnem,hogy szabad ut van Cesc előtt a kezdőbe,és ha,ahogy te mondod 4-2-3-1-et fognak játszani,akkor Cesc azon a poszton fog játszani,ahol nálunk is játszott.Más dolog,hogy a Barcában csak egy a sok közül,itt pedig vezér,király volt,és sosem fog tudni,ugy kibontakozni mint azt itt tette az Arsenalban.
....De ,hát ő tudja....

:roll:
11 éve
arsenal2006: Sajnos (én nem bánom, csak hát ugye így kevés az esély Fabréra) eladták Thiagot így most elég szűkösen vannak a középályán, ezért gondolom úgy, hogy maradni fog. Ráadásul az új edző lehet, hogy taktikát is változtat és 4-2-3-1-et fog játszani, ahol Fabrénak biztos helyet ad 10-es poszton a kezdőben.
11 éve
Törölt felhasználó
Legyen csak Xavi utóda és fusson be a Barcába,személy szerint csak azért szerettem volna az Arsenalban látni újra,hogy ne máshoz menjen,de ha választanom kellene akk inkább maradjon a barcában pályafutása végéig!
11 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! Igen,igazad van.
reméllem nem Cescben látják Xavi utódját :-S mert akkor biztos,hogy soha nem jön haza Cesc :roll:
Azért irtam,hogy Xavi utódja,mert igaz ,hogy Fabre jobb mint Xavi,de az edzők még jobban Xavit preferálják ,ha jobb ,ha rosszabb a formája mint Cesc-é
11 éve
arsenal2006: Akkor játszik Xavi posztján. Úgyis jobb már az öregnél.

Szólj hozzá