Mint korábban beszámoltunk róla, az Arsenal első számú célpontja Luis Suarez lett, miután az Arsenal nem volt hajlandó megadni a Real Madrid által kért árat Gonzalo Higuainért. Ugyanis Florentino Perez a madridak elnöke felemelte a játékos árát, akiért immáron 34 millió font körüli összeget szeretne. Az Arsenal azonban nem hajlandó 23-24 millió fontnál többet adni érte.

Kedd késő esti sajtóértesülések szerint az Arsenal hajlandó egy 40 millió fontos ajánlatot tenni a Liverpool támadójáért, akik ugyan ragaszkodnak ahhoz, hogy nemkötelesek eladni a játékost, egy 40 millió fontos ajánlatot már fontolóra vennék több angol értesülés szerint. 

A Liverpool eddig a legmagasabb árat Fernando Torresért kapta, akiért a Chelsea 50 millió fontot fizetett két évvel ezelőtt. Suarezért az egyetlen ajánlat eddig az Arsenaltól érkezett, mint azt erősítette meg a Liverpool ügyvezető igazgatója Ian Ayre a tegnapi nap folyamán.

Azonban az Arsenal elsőnek egy 35 millió fontos 'nyitó' ajánlatot tett a liverpooliak részére, ám hírek szerint Wenger hajlandó megadni a 40 millió fontos árat, megelőzve a Real Madridot, akik ugyancsak érdekeltek a csatár leigazolásában.

Az egyetlen probléma a játékos leigazolásában a Real Madrid lehet, akik még most sem tudták eladni Gonzalo Higuaint. Hírek szerint a Real Madrid az argentín játékost is bevonná az üzletbe, ám mivel Higuain a Bajnokok Ligájában akar szerepelni, ez valószínűtlen opció.

Azonban kérdéses, hogyan reagál a spanyol csapat az Arsenal 40 milliós ajánlatára, illetve hogyan dönt Suarez, aki kijelentette: A bajnokok ligájában akar szerepelni.

Suarez sorsa tehát hamarosan eldől.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

11 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! Az a baj, hogy úgy tűnik a Chelsea előbb ébredt.
11 éve
Touré5: Ezt mondom már mióta! Gustavo alig fog játszani a Bayernben, simán lehetne dobni egy 20 millás ajánlatot.
11 éve
Törölt felhasználó
Soldadot is ki kell szolgálni, mint Giroudt. Lábbal ügyesebb, mint a francia, de ő sem olyan jó 1 az 1 ellen. Suarez lenne a legjobb megoldás ha sikerülne elhozni.
11 éve
Ha esetleg nem sikerülne a Suárez ügy, akkor nem lenne hülyeség bejelentkezni Roberto Soldado-ért!Átigazolási kérelmet nyújtott be a csapatának.28 éves szóval elég jó korban van , szerintem egy 20 milliót lazán megérne! :)
11 éve
Törölt felhasználó
Ericsson! Láttam én is a BBC oldalán mivel a főoldalon van, de nem tudom elhinni, hogy Mourinho ennyire hülye lenne. : )

Egyébként Luiz Gustavo létszámfelettivé vált a Bayernnél Thiago leigazolása miatt. Megérné elhozni.

Szólj hozzá