Arséne Wenger Indonéziában tartott sajtótájékoztatóján a jövőjéről ejtett pár szót. Tudni illik, hogy a francia legenda szerződése ebben a szezonban lejár.

Wenger elmondta, hogy kész egy újabb korszakhoz, hiszen az ő szíve az Arsenalé.

Hosszabb időre is elkötelezett vagyok a csapatért. Már volt egy beszélgetésem köztem és Ivan között. Minden jól ment, nem volt semmi probléma.

A csapatnak csak a legjobbat akarjuk és ez egy fontos szempont nekem is.

- kezdte Wenger, aki szerint természetes, hogy francia létére összeboronálják a PSG-vel.

A szívem az Arsenalé.

Elmondtam többször is, hogy az Arsenal mindig a PSG előtt lesz. A legjobbat akarom a csapatnak és ezt is tartom szem előtt.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

11 éve
Törölt felhasználó
Annyit mondanék ehhez, hogy nem érdekelnek az igazolások nem érdekel ki megy ki jön a csapathoz. Nyerjük kupákat legyünk sikeresek és a többi már nem a mi dolgunk. Wenger pedig maradjon még nagyon sokáig!!!
11 éve
Törölt felhasználó
Wenger neve összefonódott az Arsenallal :) örülök, hogy a klubnál van, remélem idén igazolunk minőségi játékosokat és nyerünk végre valamit :)
11 éve
Törölt felhasználó
batti! Én az életkort nem bántásként hoztam fel, csak elég gyerekes, ha valaki más véleményét figurázza, holott érdemben nem szólt hozzá a hírhez. Azért ha valaki megnézi az elmúlt 20-25 évet, az tudhatja, hogy honnan hová jutottunk. Igaz, hogy rég nem nyertünk semmit, de Wenger előtt se volt trófeacsömörünk. Sőt 92-93-as szezont például a 10. helyen!!!!! zártuk. 93-94-ben 4.-ek (épp hogy), 94-95-ben 12.-ek!!!!, 95-96-ban 5.-ek voltunk.
Wenger első évében 3. hely, másodikban pedig bajnokok lettünk. Ezeket csak érdekességképp írtam le.
11 éve
Törölt felhasználó
Sosem fogjuk megtudni, h most a vezetőség miatt nem költünk játékosokra, esetleg Wenger miatt. De az biztos, h ilyen edzőt keresve se találnánk, aki egy csapatért dolgozik minden nap, még ha elég szerény is az eredmény. Én egyáltalán nem bánom h az Arsenalnál van, és remélem marad is. Az öreg mindig behozta a csapatot az élmezőnybe, annak ellenére, h mindig a legjobb játékosok hagyták el a klubot, mindig újra kellett építeni a csapatot. Egy másik edző már lehet rég elfogadta volna vmelyik milliárdos klub hívását. Megérdemli az öreg a bizalmat, és hogy a csúcsra jusson.
11 éve
Törölt felhasználó
Hatalmas figura az öreg és tényleg lehet rá bármit mondani, de a jelenlegi helyzet amiben a csapat van, a felsőbb vezetőség miatt van csak nem mondják ki hanem az Öreg viszi el a balhét ! Gondolni kell a régi időkre a bajnoki címekre is. Ha globálisan nézzük a munkásságát kiváló edző. Ugyanakkor az is igaz hogy most nagyon beszélik hogy van pénz stb stb. De akkor most aztán mutassák is meg ! Azt hiszem a szurkolók már igazán megérdemelnének egy sikeres kupagyőzelmes idényt, és az az ő jövőjén is sokat dobna. Zárásként : Hosszabbíts Wenger...és virítsatok a lóvét..

Szólj hozzá