Hírek /

Wenger: Suarez egy nagyszerű játékos

Mint korábban beszámoltunk róla, az Arsenal érdeklődik a Liverpool támadója Luis Suarez iránt. Tegnap esti angol hírek szerint a Liverpool egy 40 millió fontos ajánlat esetében fontolóra venné a játékos eladását.

Első körben egy 30 milliós ajánlatot akartunk tenni a Liverpoolnak, azonban ők ezt egyből visszadobták. Az Arsenal nem adja fel, hamarosan növelheti az ajánlatot, azonban ez az ajánlat biztos nem fogja elérni a Liverpool által kért 40 milliós árat.

Az Arsenal a tegnapi nap folyamán érkezett meg az ázsiai túra első megállóhelyére Jakartába. Arséne Wenger természetesen a sajtó rendelkezésére állt, ahol Suarez is szóba került.

Suarez egy nagyszerű játékos.

-kezdte Wenger, majd egyszerűen leszerelte a sajtó munkatársait.

Az átigazolási időszak sok bizalmas információval jár, így nem tudok válaszolni a kérdéseikre. 

- zárta.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

7 éve
Törölt felhasználó
Adam114-gyel értek egyet. Nekem is van olyan félelmem, hogy majd augusztus végén Wenger bejelenti, hogy sajnos nem volt megfelelő elérhető játékos a piacon. Őszintén szólva már nagyon elegem van Wenger szerencsétlenkedéséből és mellébeszéléséből. Mindenki igazol, Bony a Swansea-é, Wanyama a South-é, közben nekünk meg megint nincs senki egy hatalmas ígéret Sanogo-n kívül. Unalmas már nagyon. Wenger egyáltalán akar igazolni? Régóta Arsenal-drukker vagyok, mégis zavar,h sok arsenalos mennyire nem tud/akar tisztán látni. Ez a jelenlegi keret rémgyenge. Ramsey-kkel, Giroud-kkal nem, Artetákkal, Gervinhokkal nem lehet felvenni a versenyt a Chelsea Mu-val stb. Szerencsétlen Giroud nem tud futni a labdával és levenni sem tudja azt, ráadásul olyan lassú,h a nagymamám lefutná. Ha Sanogo beválik, akkor is kéne egy épkézláb csatár. Meg is fogadtam, h csak akkor nézek Arsenal meccset a következő szezonban, ha jön értelmes védekező középpályás, csatár és védő, ez a bohózat már unalmas nagyon, lehet,h van, akinek elég a is,h pár "selejtet" eladunk és jön 1-2 hatalmas ígéret, de nem nem.
7 éve
safika! +1 ....de addig még "szegény" ericssonnak minden nap kétszer le kell írnia, hogy "nyugalom.... stb." :D :P
7 éve
Törölt felhasználó
Suarez-t ha elviszi a Real,akk Higuain meg jön az Arsenalba ez egyszerű,más csapat nagyon nincs képben az uruguayi-ért.Nem hiszem h 40M-át kiadnánk érte,de sztem 35-ért is el fogják engedni a nyár végén.Van egy erős kezdőnk 5-6 kiváló kiegészítőemberrel.Kell egy klasszis csatár,akiben biztos vagyok,hogy érkezni fog,egy mindenes középpályás(Kondogbia talán...) és egy védő Vermaelen miatt.Ennyi. ez nem nagy valami,bőven belefér még nekünk is 1,5 hónapra,mint előttem látható volt a többi nagy csapat sem erősít fejvesztve,bár sztem a City,Mu,Chelsea kerete kész van,ők,ha most vége lenne a holtszezonnak is bajnokesélyesek,A Sp*rs kerete még így is tiszta lyuk,a liverpooli csapatok meg nem kizárt,hogy a Swansea-val fognak küzdeni az EL-ért.Sztem nincs itt akkora gond,mint ahogy azt többen vélik,majd ha szeptemberben is így állunk...
7 éve
Törölt felhasználó
Ha két szék közé esünk akkor majd augusztus végén megyünk kukázni a QPR-ba és elhozzuk Remyt.
7 éve
eriCesc: Rendben, de azt ne felejtsük el, hogy a City, Mu, Chelsea-nek alapból erősebb játékosállománnyal rendelkezik, ők már így is igazoltak.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek