Az elmúlt napokban Luis Suarez került a középpontba,a Gonzalo Higuain hírek lecsendesültek, mivel az Arsenal kiszállt az érte folyó harcból a magas ára miatt.

A ma délután érkező hírek szerint az Argentín játékos még mindig távozni szeretne a spanyol fővárosból, hiába szeretné megtartani Carlo Ancelotti a játékost.

Fontos tudni, hogy legutóbb azért hiúsult meg az üzlet, mivel az Arsenal meghúzta a lécet 23 millió fontban, Florentino Perez a Real Madrid elnöke pedig felemelte a játékos árát 27 millió fontra, amit már nem volt hajlandó megadni az Arsenal.

A Marca sportnapilap aki szoros kapcsolatot ápol a Madriddal, rendszeresen informálódnak bennfentes hírekből. Azt állítják, hogy Carlo Ancelotti nem akarja eladni a játékost, azonban Higuaint érdekli az Arsenal ajánlata, hiszen pár hónapja mondta el, hogy új kihívásra vágyik.

Az Arsenal így Suarezre helyezte át a hangsúlyt, aki a Marca hírei szerint Higuain elé került a sorban, mint átigazolási célpontok. Reggeli twitteres értesüléseink szerint Higuain a jövőhéten fog találkozni Ancelottival, ahol rávegye őt, hogy fogadják el az Arsenal 23 millió fonos ajánlatát. Erre talán lehet esély, mivel Asier Illarramendi 30 millió fontos érkezését, ma jelentette be a fővárosi csapat. 

Összességében tehát az Arsenal nem fog emelni a 23 millió fontos ajánlatán, így áttevődött a hangsúly Luis Suarezre. Azonban ha Higuain meggyőzi a madridi vezetőséget az ár elfogadásáról, akkor a spanyolországi jelenések szerint van esély az érkezésére.

 

Update: David Ornstein a BBC újságírója szerint az Arsenal Higuain - Suarez párosért érdeklődik. Suarez érkezéséhez az Arsenalnak ki kell fizetnie a 40 millió fontos kivásárlási árát.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (48)

11 éve
Törölt felhasználó
Azt nem értem hogy ha Higuain ügyben 2-3-4 millió fonton garasoskodnak, akkor hogy a bánatba fizetnének Suarez-ért 40 millát ?? Hiszen ha Higuaint megveszi 27-ért, még mindig marad 13 millió. Ebből pedig simán lehetne venni valakit...például ha már minden áron francia játékosokért megyünk VKP posztra vegye meg Gonalonst, vagy Capouét. Kondogbiaért én sokalnám a 20 milliót.
11 éve
Törölt felhasználó
Ne azon vitatkozzunk, hogy melyik a jobb, mert Suárez egyértelműen az, de most jelenleg ott tartunk, hogy még egy jó csatárt nem igazoltunk (Sanogoból ki tudja még, mi lesz), szóval kettejük közül el kéne hozni valakit mindenképpen. Most ott tartunk, mint minden nyáron: szaros pár millión tökölünk, csak Wenger észrevehetné, hogy most nem szimplán egy újabb játékost igazolnánk egy erős csatársorba, hanem azért megyünk, hogy legyen egy normális befejezőnk. Ha 40 milliót kér a Pool, akkor perkáljuk ki, mielőtt más tenné.
11 éve
Törölt felhasználó
Ha itt tartunk amikor Kahn leköpte a saját játékosát,ibra rúgdosásai meg ilyenek?? Azok már eléggé el vannak felejtve 2 év múlva a kutya nem fog emlékezni ezekre,mert Suarez is fel fog nőni.
11 éve
Igazad van, mert lehetséges, hogy az ember elfogult a kedvenc csapatának játékosaival, de én nem emlékszek olyanra a közel múltban (sőt alapból nem volt ilyen soha), hogy a mi játékosunk beleharapott volna egy másikba. Persze voltak veszélyes becsúszások(Viera), kisebb verekedések(Arsenal vs MU), na meg ott volt a Lehmannféle trógerkedések (pályára hugyozás stb..) De akkor se harapdáltak másba bele. Egyszerűen nem tudom mi járhatott a fejébe...
Ha mégis itt kötne ki sok sikert neki. Na de többet már nem akarok erről az őrült uruguayiról beszélni :D
11 éve
Törölt felhasználó
Nem védem, mert nekem sem szimpatikus a viselkedése, és hazudnék, ha azt állítanám, nem aggaszt, hogy elmezavarodott módjára már másodjára jutalmazták eltiltással harapdálásért, de kissé (ne vedd sértésnek) képmutatóan hangzik a korábbi játékosaink megvetendő cselekedeteinek fényében, akiknek hozzá hasonlóan nem kellett a szomszédba menniük a meggondolatlan incidensekért.

Szólj hozzá