Rossz hírekkel szolgáltak a késő esti hírek, melyek szerint az Arsenal kapitányának nem javul a hátsérülése.

A múlthéten vált biztosá, hogy Vermaelen nem utazik a csapattal Ázsiába, hanem pár hetet kihagy a nem javuló hátsérülése miatt. A kapitány már az előző szezonhajrát is beinjekciózva töltötte, ami az egyik oka lehet annak, hogy a nyári szünet alatt nem javult a háta.

Hírek szerint Vermaelen három hónapra dőlt ki, ami azt jelentené, hogy október közepe-vége fele térhetne vissza. Az Arsenal így védőhiányban fog szenvedni, így viszont elképzelhető, hogy Arséne Wenger egy 10 millió fontos ajánlatot fog tenni a Swansea védőjéért, Ashley Williamsért.

Bővebb információ hamarosan...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

11 éve
Törölt felhasználó
Janoarsenal,tavaly még én is úgy voltam vele hátha csinál valamit,de nem tudja kinőni a butaságait,az egész szezonban jó ha 4-5 meccse jó volt,a többin csak lefelé húzta a csapatot,azért a kb 10-12 milláért jóval jobb játékost lehetne hozni.
11 éve
Törölt felhasználó
Idén Aneke és Gnabry simán berobbanhat!!!

u.i:http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-name-24-man-squad-for-asia-tour

Évek óta a legszimpatikusabb csapat!
11 éve
Törölt felhasználó
A tömeges eladások miatt biztosan lesz néhány érkező. A többi helyet pedig a fiatalok feltöltik. Érdekes, hogy a fiatalokra nem is, mint erősítésre tekintünk, pedig amióta Wenger a menedzser előrukkolt néhány kivételes tehetséggel. Pl. ki gondolta volna, hogy Wilshere azonnali erősítés, mi több, a 2010/11-es szezon egyik legjobb Arsenal játékosa lesz? Kíváncsi vagyok az utazó srácokra.
11 éve
Törölt felhasználó
Athlonnal beszéltük is a múltkor, de mennyiségileg nagyon kevesen vagyunk. Minőség megvan a csapatban, de egy COC meccsen jól jöttek a tapasztalt selejtek. Nemigen kéne távoznia Gervinhonak.
11 éve
Ha Gervinho megy, akkor remélem Gnabry több lehetőséget fog kapni a felnőttcsapatban. ;)

Szólj hozzá