Szerdán tíz órakor hivatalosan is kiadták a Premier Liga 2013/14-es szezonjának menetrendjét: az Arsenal az Aston Villa ellen kezdi meg az idényt, hazai környezetben.

A sorsolás érdekessége, hogy már augusztusban lesz egy észak-londoni rangadó, a Tottenham elleni találkozónkra már augusztus 31-én sor kerül majd az Emiratesben.

Ebben a szezonban is jócskán lesznek egymás utáni hetekre eső rangadók: november elején előbb a Liverpoolt fogadja majd Wenger csapata, egy héttel később pedig a Manchester United vendége lesz az Arsenal. December elején a Manchester Citynél játszanak Ágyúsok, hét nappal később pedig a Chelsea következik a naptárban.

Márciusra zsúfolódnak majd a derbik: három héten belül le lesz játszva a Tottenham (idegenbeli), Chelsea (idegenbeli), és Manchester City (hazai) elleni rangadók.

Megjegyzendő, hogy a menetrend még alakulni fog már a szezonnyitó meccsig: a televízió-társaságoknak az elkövetkezendő napokban le kell adniuk a liga vezetésénél, hogy novemberig mely meccseket szeretnék képernyőre tűzni - ennek értelmében pedig a meccsek időpontjai is módosulni fognak. Erről természetesen időben be fogunk számolni.

További fontos dátumok lesz még az augusztus 20/21-i, és az augusztus 27/28-i napok - az UEFA ugyanis ezekre a napokra tűzte ki a Bajnokok Ligája csoportköréért játszandó rájátszás-meccseket. Bővebbet erről azonban csak az augusztus elejei UEFA-sorsoláskor fogunk megtudni.

A csapat menetrendje - a felkészülési meccsekkel együtt az alábbi linken érthető el:

http://arsenalfan.hu/csapat/menetrend/

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

11 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! +1 ...Túl azon, hogy kacsa :)
11 éve
Én se tudom, miért vakerál Perez. Adunk érte cash-t, egyösszegben, abból már csak meg tudják venni mondjuk Suarezt.
11 éve
Nem tom de szerintem ha virítjuk a lóvét édesmindegy van-e edző vagy sincs...szóval Wenger virítsd a lóvét! ;)

ui. Villa szurkolóknak szar idénykezdet lesz ez, már látom..... ;-P
11 éve
Törölt felhasználó
A végtelenségig nem húzhatják, az ő érdekük is, hogy minél hamarabb be legyen töltve mindkét klubnál az edzői poszt, már csak a felkészülés miatt is. Én nem aggódok.
11 éve
Capello elutasította a PSG ajánlatát, szerinte egy év nem elég egy projektre. (A PSG meg csak egyévre akar menedzsert, mert abban bíznak, hogy Wengert leigazolják 2014-től. Szóval amíg nincs új PSG menedzser, addig Ancelotti nem megy a Reálhoz. Amíg Ancelotti nem megy a Reálhoz, addig nem lesz Higuainunk se.

Szólj hozzá