Az Arsena Távol-Keletre utazik a jövő hónapban, hogy játsszon Vietnámban, Indonéziában és Japánban a nyári előszezon részeként.

Eltekintve a focitól, Wenger szerint a játékosok az utazás ideje alatt egy sor hasznos dologgal találkoznak.

Először is, jó látni, hogy szeretnek és híres vagy a világ minden pontján. A saját közegedben nem mindig veszed észre milyen hatalmas is az Arsenal. - mondta Wenger az Arsenal Playernek.


Ez egy jó időszak nekik és úgy gondolom, ha egy fiatal srác megismer különböző kultúrákat, látásmódokat és tapasztalatokat cserél az ottani emberekkel az mind-mind hasznára válik.


Egy másik oldalról tekintve a dolgot, együtt élnek idegen környezetben néhány hétig. Ez pedig összekovácsolja a csapatot.

Az Arsenal nagy tömegek előtt fog játszani a nyáron és Wenger reméli, hogy minden ország ki tudja használni az alkalmat a football népszerűsítésére.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

11 éve
Törölt felhasználó
regeth! Szerintem szimplán hülye a focihoz. Az érzéket és az intelligenciát nem lehet megtanulni, ezek vele született tulajdonságok, és pont ez hiányzik az elefántnál.
11 éve
Törölt felhasználó
Engem sem zavarna Gervinho eladása. A srácnál nem tudom mi lehet a baj, mert a képességei alapján szerintem többre lenne képes. Képes gyakran meghúzni a váratlant, az idei szezonban azon a kevés meccsen amin játszott még a cselei is bejöttek nem úgy mint az első szezonjában ahol , tologatja-tologatja a labdát, 1-2 bicikli, tol még rajta kettőt....és hoppá kint a labda. A kapu előtt borzasztóan nagy balfasz (bár ebben a szezonban azért rúgott pár gólt). Nálunk szerintem már nincs helye.
11 éve
Törölt felhasználó
safika! Ha 15-öt adnának érte, én röhögve lökdösném vissza Franciaországba...
11 éve
Törölt felhasználó
A túráig még van egy hónap,sztem most a selejtezésre koncentrál javarészt a klub.Ha tényleg nagy neveket akarnak venni,akk kell pénz a fizetésükre.Az Ázsia túra inkább a fiatalok tapasztalatszerzéséről szól és a népszerűsítésről,na meg a pénzről.
Remélem addigra Bendtner talál magának csapatot és a Park-Santos-Chamakh hármast is sikerül elhajtani...Onnantól el lehetne kezdeni felépíteni a gárdát a kezdődő szezonra,mert gondolom a kiszemeltek már megvannak és ha kell egy héten belül le tudnánk őket igazolni,ahogy azt már bizonyították is.Annak,hogy nem igazolunk nyilván oka van és ezt nem segíti elő Pl a Real idétlenkedése vagy Jovetic-Fellaini horribilis kivásárlási ára,emellett valahogy Koscielny-t is meg kell győzni a maradásról,ami a Barca-Bayern kettős érdeklődése tudatában nem lehet egyszerű.Jelenleg nem fontos annyira,hogy gyorsan letudjuk az igazolásokat,mert az alap keretből senki sem sérült(Diaby-t leszámítva) így nem kell attól tartani,hogy beragadunk a szezon elején,így van idő megfontolt döntéseket hozni és az érkezőknek is lesz idejük beleszokni a csapatba,nem lesznek egyből mély vízbe vetve.Van egy összeszokott 18-20 fős keret,ezt kell kiegészíteni lehetőleg érett bizonyított játékosokkal és tehetségekkel egyaránt.Van idő építkezni,de ez nem jeelenti azt,hogy a töketlenkedésre is van idő,ha van aki elérhető és + akk meg kell venni!
OFF:Gervinhot megérné eladni???
11 éve
Törölt felhasználó
én inkább lennék kíváncsi az érkező játékosokra, mert eddig semmi konkrétum nincs.

Szólj hozzá