Olivier Giroud a francia Eurosport csatornának adott interjújában elárulta, hogy szívesen látna még egy csatárt az Arsenalnál, még akkor is, ha ezáltal elképzelhető, hogy kevesebb időt töltene a pályán.

Bár az előző szezonban Giroud mellett Gervinho, Walcott és Podolski is játszhatott középső csatárként, mégis a francia játszhatott a legtöbbször ezen a poszton, számszerint összesen 47 alkalommal.

Egybehangzó pletykák szerint azonban Arséne Wenger csatárt készül venni az idei nyári átigazolási piacon, ami Giroud játéklehetőségeit is korlátozná - ám a francia üdvözölné a versengést az Arsenal egyedüli csatárposztjáért.

"Boldog vagyok az Arsenalnál, jól érzem magam. Jó szezonom volt, de többet akarok: én akarok lenni a legjobb csatár a Premier Ligában. Továbbá mind a klub, mind én trófeákat szeretnénk nyerni." - mondta Giroud.

"Ez a cél azonban egy jóval masszívabb keretet igényel, egy sokkal hatékonyabb csapatot. Ehhez persze erősítenünk kell, mert én vagyok az egyedüli csatár a mostani keretben és én is szeretnék egy kis versengést."

A The Telegraph értesülései szerint az Arsenalnál elégedettek Giroud hozzáállásával és az előző szezon folyamán tanúsított fejlődésével, és az a közvélekedés, hogy a második szezonjában csak még jobb lehet a francia támadó.

Ettől függetlenül az Arsenalnál valóban csatárt akarnak igazolni, erre pedig a legfőbb kiszemelt jelenleg Gonzalo Higuain.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

11 éve
Törölt felhasználó
ericsson, kegyetlen vagy. :D

Ne baszd már át szegényeket, hétfő este van:D
11 éve
Törölt felhasználó
Mindjárt jövünk részletekkel, de felejtsetek el Rooneytól kezdve, bármiféle nagy név érkezését. Örülhetünk ha jövőre elérünk egy CC-t.
11 éve
Törölt felhasználó
Pontosan mit is mondott? Most nem éppen követem figyelemmel ezt a supporter's event-et...
11 éve
Törölt felhasználó
Hát srácok, elég naívak voltunk. Gazidis kerek-perec megmondta az igazságot.
11 éve
Regeth! Nyugodj meg, nem kell bedőlni a bulvárlapok hülyeségeinek. Fabregas nem megy a Manchester Unitedbe, egyelőre az a legvalószínűbb opció, hogy marad a Barcelonánál.

Szólj hozzá