Az Arsenal vezérigazgatója Ivan Gazidis a SunSport-nak adott egy hosszabb interjút Arséne Wenger helyzetéről. Az igazgató elmondta, hogy hosszabbítás a cél Arséne Wengerrel.

Gazidis azonban elmondta, hogy nem akarja nagyon a nyilvánosság elé vinni az ügyet.

Nem akarom, hogy nyilvános vita legyen Arséne szerződés helyzete.

Egy fantasztikus menedzsere van a csapatnak, remélem még hosszú ideig itt fog maradni. A klubnál mindenki bízik Arsénben, aki mindig a csapat érdekeit veszi figyelembe.

Amellett, hogy mindent megtesz a csapat sikereiért, a szurkolókkal is jó viszonyban van. Szóval a célunk vele a hosszabbítás.

- arra a kérdésre, hogy kapott-e már ajánlatot az Arsenaltól így válaszolt.

Nem akarok ebbe a kérdésbe belemenni. Ha azt mondom, hogy igen, akkor a következő kérdés az lenne, hogy 'mit mondott?'.  Zárt ajtók mögött fog zajlani minden és hamarosanm amikor döntés született, tájékoztatni fogunk mindenkit.

Megvan Arséne mögött a teljes bizalmunk, ő a megfelelő személy a csapat élére, és úgy gondolom ő is maradni akar.

- Gazidis elmondta, hogy a Wenger körülötti bizonytalanság nem befolyásolja a játékosok érkezését, hiszen sok játékos csak Arséne Wenger személye miatt választja a csapatot.

A futball világában sosincs olyan, hogy biztos. A játékosok nyilván aggódnak e miatt, hiszen ez a futball része.

A csapat az elmúlt évek során sok szemléletváltáson ment keresztül, a filozófiánkat, az irányunkat mind támogatja a csapat fő tulajdonosa. A tulajdonos bízik Arsénben, hiszen a nehéz időszakokban is kitartottunk mellette.

Válaszolva a kérdésére, a játékosok a következetességet keresik és úgy gondolom, hogy az Arsenal e szempontból egy nagyon vonzó hely. A játékosok vonzónak találják az Arsenalt, hiszen az egyik legjobb csapat vagyunk.

- zárta

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (65)

11 éve
Törölt felhasználó
Hát akkor maradna, hogy egymást váltják és felváltva játszanak, maximum ha meccs közben gatya van, akkor beküldi Wenger a másikat is :)
11 éve
Törölt felhasználó
Ez is igaz, de a szezon utolsó harmadában csekély számú helyzeteinket ránk nem jellemző hatékonysággal értékesítettük. A szilárd védekezés reményében valamelyest feláldoztunk némi kreativitást.
Ramsey és Wilshere még nem találják fel magukat kellőképpen az utolsó harmadban és Rosicky sem hordoz magával túl nagy gólveszélyt, rá meg jó, ha a szezon töredékében lehet számítani. Egyszerre játszatva Ramsey, Wilshere/Rosicky, Cazorla, Giroud és Higuaín pedig az egyensúly rovására menne.
Néhány meccsen ki lehetne próbálni kettejüket (Giroud-Higuaín), de ránézésre elég drasztikus taktikai változásokkal járna a jelenlegi formációból váltani.
11 éve
Törölt felhasználó
Az meg a másik, ha túl sokat foglalkozna az ellenfél Giroud-val, mondván jól fejel stb, azzal automatikusan teret nyernénk Higuainnak
11 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ha Cazorla, Ramsey és Wilshere vagy Rosicky egyszerre vannak a pályán, akkor azért nem szűkölködünk kreativitásban, az már más kérdés, hogy ezt milyen hatékonysággal tudjuk kihasználni és gólra váltani. De alapvetően igazad van, lehet, hogy kioltanák egymást, csak arra gondoltam, hogy sok olyan meccs van, ahol egy csatár kevésnek bizonyul. Nyilván nem a Mu, Chelsea, City ellen kéne kísérletezni, és én sem alapfelállásnak gondoltam, de egy-egy meccsen ki lehetne próbálni. Ha nem megy, ne erőltessük :D
11 éve
Törölt felhasználó
Azzal automatikus egy labdabiztos, kreatív játékostól esnénk el a szélről vagy középről, így a kreativitástól amúgy sem mindig dúskáló játékunk nagyrészt Cazorla zsenialitásán és a reménytelenül felívelt labdákon állna vagy bukna, de ahogy már Wenger is említette, Giroud akkor a leghasznosabb, amikor minél kevesebb alkalommal kényszerül visszalépni a középpálya vonalába, ergo, ezzel az ellenfél kezére játszanánk, akik ezt jól tudván, alapvetően is arra törekednek, minél távolabb lődörögjön a kapujuktól.

Szólj hozzá