Laurent Koscielny az Eurosport francia weboldalának adott interjút a gallok Uruguay elleni felkészülési meccse előtt.

A védőt természetesen az Arsenalról is kérdezték, Koscielny pedig néhány érdekes választ is adott a kérdésekre.

"Jól érzem magam az Arsenalnál, még négy évig szól a szerződésem a csapattal. Nehéz idénykezdetem volt, de sikerült belejönnöm a játékba, s jól zártuk a szezont." - kezdte Koscielny.

"A cél, hogy innen továbblépjünk. Remek lenne, ha trófeát tudnék szerezni az Arsenallal. Remélem, ezt a klub is így gondolja."

"A Premier Liga az egyik legjobb bajnokság, itt a legjobbak küzdenek. Én is itt szeretnék maradni, de az egész ügy bonyolult. Fontos, hogy a klub céltudatos legyen, és pont emiatt szeretnék az Arsenalnál marandi, s továbbra is ennél a klubnál szeretném letenni a névjegyemet."

"Ám ha ez nem történik meg az Arsenalnál, akkor elképzelhető, hogy váltanom kell majd." - zárta szavait Koscielny.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

11 éve
Törölt felhasználó
Ericsson! Azért Jovetic mögött nincs rossz kiszolgáló személyzet. Említhetném Borja Valerot,Cuadradot vagy Ljajicot. Hármójuk közül bármelyiket elnézném Észak-London piros felében.

Jovetic 11 góljához még annyit, hogy nem befejező csatár. A Fiorentinában Toni,Rossi, Hammdaoui a befejező csatárok.
11 éve
Törölt felhasználó
Hülyeség hogy Benteke nem tudja magát helyzetbe hozni, és hozzá kell tenni azt is hogy nem csak 5méterről tud gólt szerezni 16oson kívülről is lő... és fejjel is jó pár gólt lőtt. Messze nem olyan rossz csatár mint amilyennek be van itt állítva.
11 éve
Törölt felhasználó
Első olvasásra nem úgy tűnik, mintha Koscielny távozni akarna, sőt az Arsenallal akarja elérni a céljait. Csak hát a sokat látott Arsenal-szurkoló könnyen meglátja az ördögöt az ilyen szavak mögött. Remélem, hogy marad, mert ő a csapat egyik legfontosabb alapköve, amellett, hogy a PL top védőjéről beszélünk.
11 éve
Törölt felhasználó
Én bízom Wenger-ben, hogy idén végre tényleg megerősíti a keretet az új szponzori szerződéseknek köszönhetően. Jó lenne ha 8 év után végre erősítenénk a nyáron és nem a csapat újraépítésével kellene foglalkozni. Remélem, hogy idén egy kulcsjátékos sem fog távozni, és hogy megtudjuk győzni például Koscielny-t, hogy ambiciózus a klub.

Jovetic-ről csak annyit, hogy ha a szurkolók jobban ismernék példának okáért őt, akkor most ők ülnének a csapat élén, nem pedig Wenger. Bízzatok az öregben! Ő jobban tudja itt mindenkinél, hogy kikre van szüksége a csapatnak. Én sem ismerem Jovetic-et, és egy meccs vagy akár a youtube-s videókból nem lehet megítélni egy játékost, de ha tényleg klubrekordot jelentő összegért leigazoljuk, akkor van valami a srácban!
11 éve
Joveticet a football szakértők a korosztálya egyik legnagyobb ígéretének tartják, az a 11 néhány gól Olaszországban nem kevés, olaszok nagyon adnak a védekezésre, sokkal többet mint az angolok és úgy lőtt ennyit, hogy nem nagyon szolgálták ki a társai, ha idekerül és szélről Walcotték, középről Cazorláék fogják tömni jobbnál jobb labdákkal szerintem már az első évében 20-nál több gólt lőhet.

Szólj hozzá