web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Eljött a selejtezés ideje

  • Eljött a selejtezés ideje

    Számos olyan játékos van az Arsenalnál, amelyek csak élősködnek szeretett klubunkon

    Hír Információk

  • Dátum: 2019. May. 29, 11:00
  • Hozzászólások: 11
  • Clichy Szerző:
    Csaba


Sok-sok szezon telt már el úgy, hogy amint ránéztem az Arsenal keretére, annyi jutott eszembe először, hogy rendben van ez az együttes -létszámilag. Az Emirates Stadion építését követően a nagy hiteleknek köszönhetően a klub kénytelen volt egyre kevesebbet költeni az átigazolási időszak alatt, így kisebb hátrányba került a riválisokkal szemben Angliát és Európát tekintve.

A Wenger-éra ideje alatt jellemző volt a fiatal, tehetséges és olcsó játékosok leigazolása, így került a klubhoz például Henry is.

Az utóbbi években számos olyan játékos érkezett, amely lényegében csak egy plusz embernek volt jó, mert minőségben és hozzáállásban sem tudta hozni az Arsenal által kívánt szintet. Ezek a játékosok emellett a fizetésükkel szűkítették azt az így is kis összeget, amelyet a klub a foglalkoztatott játékosokra szán és ami még rosszabb, a fiataloktól is elvették a helyet. Ilyen játékosok például Denilson, Squillaci, Silvestre, vagy akár a folyamatosan sérült Diaby-t is ide sorolhatnánk. Eközben olyan játékosok távoztak, mint Havard Nordtveit (akiért pár évvel előtte nagy harcot vívtunk a MU-val).

Még el sem kezdődött az átigazolási időszak, de már lehet olvasni számos pletykát. Felmerült olyan játékosok neve is, mint David Villa, de láthattunk újságok főoldalán mindeddig ismeretlen játékosokat is.

Úgy gondolom, hogy az utóbbi szezonok során Wengerék egy elég kellemetlen csapdahelyzetet alakítottak ki az Arsenal kárára, amikor is több olyan név (Park, Chamakh, Squillaci) érkezett magas fizetéssel, akik tulajdonképp semmit nem tettek az Arsenalért ittlétük alatt. Ezt elkerülve sokat nyerhetnénk a jövőben, mert mint láthatjuk, ezek a játékosok kiélvezik a magas fizetést és eszük ágában sincs lelépni innen olyan klubba, ahol játszhatnának is.

Az érkezők mellett remélem elkezdődik a klubon belüli selejtezés, a gyenge igazolások helyett az utánpótlás játékosok beépítése és érkezők terén végre minőségi játékosok igazolása! Így végre nem csak egy helyben topognánk, hanem lépnénk is előre, mint teszi azt az összes riválisunk.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(11)

cazorla19

én még eladnám gervinhot is a picsába..kapnánk érte 8-10 millát abból sokkal okosabb és jobb focistát is vehetünk smile

May 30. 12:31

safika

Santossal nem tudom,hogy mi lesz,sztem esélytelen,hogy valaki is elvigye,pedig nagyon bíztam a brazilokban.Squillaci és Arsha tuti távoznak,Diaby biztosan marad.Denilson-ról nem tudok semmit,de sztem ő meg tud maradni odakint,meg sztem neki lassan lejár a szerződése.Parkot és Chamakh-ot biztos h el tudjuk adni,Park nem keres annyit,Chamakh meg csak kell majd vmelyik francia csapatnak.
Bendtner annyira megutálta a csapatot,hogy sztem biztosan eladja magát valahova.Ryo-t sztem nem kell erőltetni...Frimpong nem kereshet túl sokat,így nem nagy baj ha marad,Djourou-t meg kell győzni,hogy maradjon 4. védőnek.Campbell még 1 év kölcsön.
Összefoglalva:
Akit el tudunk passzolni: Park,Bendtner,Denilson,Arsha,Squillaci,Chamakh,Campbell(kölcsönbe),Ryo
Akik maradnak: Diaby,Santos,Frimpong
Akit maradásra bírnék: Djourou

May 30. 11:00

Athlon

3 éve várunk arra, hogy eltakarodjanak a selejtek. Most kettővel biztosan kevesebb lesz, de csak addig, amíg nem igazolok kettő újabb selejtet augusztus utolsó három napján. Olyan magas fizetési igényeik vannak a selejtjeinknek, hogy a kisebb érdeklődő csapatok egyszerűen nem tudják kigazdálkodni a fizetésüket. És mi is kötjük az ebet a karóhoz, ahelyett, hogy ingyen hozzácsapnánk valamelyik klubhoz őket, hogy vigyék, még neki állunk a félmillió fonton is vitatkozni. Ezek csak akkor fognak elhúzni, ha majd lejár a szerződésük. Jövőre meg 2015-ben.

May 29. 22:18

bojan

Számomra Sebastian egy példakép...én is igy szeretném keresni a nagy cash-t ...edzegetnék napi két-három órát és még ilyen jól meg is fizetik...
Elég sok ilyen elkúrt igazolás halmozodott fel a csapatnál mostanában.Remélem minél többtől sikerül megszabadulni a nyár folyamán.

May 29. 20:56

James

Ez a baj hogy mindig csak selejtezünk, inkább dönteni kéne.

May 29. 20:01

eriCesc

Számomra ezek közül a játékosok közül leginkább Squillaci teljesítménye érthetetlen! Idejön 20-szoros francia válogatottként, BL döntőt megjárt játékos, aki a Lyonban, és a Sevilla-ban is alapembernek számított, és egy nyeretlen kétéves benyomását keltette, aki annyira lámpalázas volt, hogy berezelt minden egyes pályára lépése alkalmával. Nagyon egy meccsére nem emlékszem, ahol ne lett volna valami komolyabb megingása.

Denilsonban Én nem láttam sokat, Wenger amúgy sem igazán találta a posztját, de láthattuk, hogy ez Ramsey esetében is probléma volt egy ideig, aztán mégis magára talált a wales-i köszönhetően az alázatának, és a szorgalmának, ami a brazilban soha nem volt meg.

Bendtner akár még egy jó játékos is lehetett volna, viszont Ő többet gondolt magáról, mint amekkora tehetséggel megáldotta a jó Isten, Chamakh-on meg buktunk 14 millió fontot, de az is tény, hogy azért Ő önhibáján kívül került olyan helyzetbe, amiből utána már képtelen volt visszakapaszkodni.
Park leigazolása pedig lehet marketing fogás volt, lehet csak besegítettünk az akkor még nehéz helyzetben lévő Monaco-nak, de szerintem sosem tudjuk meg mi volt vele Wenger igazi célja, és azt sem, hogy megérte Őt idehozni "marketing fogásként", vagy sem.

ui.: Támogatom azon elképzelést miszerint inkább az akadémiáról hozzunk fiatalokat, ha már mélyíteni akarjuk a keretet, mintsem ilyen 'ingyenélők' kergessék a labdát az edzéseken. A mostani utánpótláskeretből lehet szemezgetni, és a hírek szerint tervben van véve, hogy több fiatal megkapja a lehetőséget a felkészülési szezon során.

May 29. 14:08

sosimaster

Ha lejár a szerződésük, majd örülni fognak, ha valaki játszatja őket harmad-negyed ennyiért. Addig ráérnek élősködni.

May 29. 13:41

ericsson (Törölt felhasználó)

Utólag könnyű okosnak lenni, hogy milyen rosszak voltak. Keressétek vissza, Squillacit megváltóként vártuk, hogy Athlont idézzem. Denilson a csapat egyik legjobbja volt, amíg nem voltak gondok a hátával. A királyfi is elég sokszor húzott ki minket a szarból és Sumák se különb. Park ára bőven megtérült, mert marketing igazolás volt. Arra meg nem lehet alapozni, hogy valaki sérülékeny, Diaby is klasszis lenne ha... Santos is tette az elején a maga dolgát, csak elhízott és szar lett. Igaz ez Arshavinra is. 2 éve azért nem jön egy klasszisabb, mivel Arshavint nem tudjuk kitakarítani innen a 90 ezres fizetésével.

Bolond aki azt hiszi, hogy ilyen kevés költségvetéssel Wenger mindig Koscielnyeket igazol. Ez benne van.
Persze most már feleslegesek és meg kell szabadulni tőlük, kérdés kinek kellenek?

May 29. 13:24

TitiHenry226

Legújabb pletykák szerint Martin Skrtel érkezhet 12-ért, Wenger nagy rajongója a cikk szerint

May 29. 11:45

Pityesz

Nem olyan rossz a helyzet mint azt sok fan mondogatja. Wenger éra óta voltunk "lent", fent és ismét "lent". Azért rakom idézőjelbe mivel a Poolból kiindulva, akik akár honnan nézzük anyagilag és történelmi szinten is a topp csapatok közé sorolandók, de rendre nem azt teljesítik amit a drukkerek minimumként elvárnának tőlük. Míg az Arsenal ugyan a minimumot teljesíti kupagyőzelmek nélkül, de minden évben ott vagyunk Európa élcsapai közt, a BL-ben a csoportunkon rendre tovább jutunk (ott van a City ellen példának, ők hiába teljesítenek jobban Angliába, ha Európában beégnek). Sokan mondják, hogy égő minden évben már a kieséses szakasz legelején búcsúzni, de idén is ki vert ki minket idegenben szerzett gólal? Hát az a Bayern M., akik 20 gólt se kaptak egy Bundersligába, akik megnyerték a hazai kupájukat és akik kettős győzelemmel búcsúztattak egy Barcelonát, majd egy Real verő Dortmund elől elhapolta a BL trófeát. Hát nem várhatjuk el, hogy elverjük őket majd mi, talán majd jövőre, de idén nem volt nekik ellenfelük, se a pályán, se a statisztikákba.
Lehet nem voltunk sikeresek mostanában, de sok csapat örülne egy ilyen állandó helynek a nemzetközi és a hazai porondon egyaránt. Reméljük felfelé megy a csapat szekere és ez az idei volt a holtpont. cheese

May 29. 11:39

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook