Jack Wilshere úgy fogalmazott, hogy az Arsenalnak már az első meccseit is sorozatban meg kell nyernie, ha a következő szezonban a bajnoki címért akarnak küzdeni.

Arséne Wenger együttese egy remek hajrát követően sikeresen megtartották a Bajnokok Ligája-indulást érő helyüket az angol Premier Ligában, a statisztikák szerint az Arsenal legutoljára csak a 2003/04-as, veretlenül végződő idényében tudta vereség nélkül lejátszania a hátralévő 10 meccsét.

A csapat szezonkezdése azonban nem volt túlzottsan sikeres, s Wilshere szerint ez az, amiben mindenképpen fejlődniük kell a következő idényre nézve.

"A szezon első szakaszában elveszített meccseink végül nem bizonyultak döntő kimenetelűnek a negyedik hely szempontjából, de sokkal inkább meg kell nyernünk ezeket a találkozókat is - pontosan úgy, ahogyan a bajnokok csinálják." - mondta Wilshere.

"A Manchester United például idegenben is meggyőzően teljesített, folyamatosan nyerték a meccseiket. Az emberben az a kép alakult ki róluk, hogy ezek folyton nyernek, s ez végül tükröződött a táblázaton is."

"Nekünk is pontosan ezt kell tennünk, ha az első helyért akarunk küzdeni, emellett pedig javítanunk kell a rangadókon mutatott formánkon is. E tekintetben nem volt valami jó szezon az idei, pedig ezen változtatnunk kell - ha bajnokok akarunk lenni, meg kell nyernünk a nagy meccseket is."

Wilshere a következő szezonra saját magát tekintve egy célt tűzött ki: több meccsen akar pályára lépni.

"Az előzőhöz képest az idei szezon jobb volt. Amíg az előző idényben semmit sem játszhattam, remek volt 33 alkalommal pályára lépni az ideiben. Ez jó alapot jelent a következő szezonra nézve."

"A visszatérésemet követően sikerült jó formát kifognom, de aztán összeszedtem egy kisebb sérülést, ami visszavetett. De azt megelőzően elégedett voltam a teljesítményemmel és a csapat játékával."

"Remélhetőleg a következő szezonban még többször sikerül majd pályára lépnem, bízom abban, hogy javul majd a formám és a teljesítményem is. Örömmel venném, ha vissza tudnék térni ahhoz a formámhoz, amelyben tudom, hogy képes vagyok a legjobban játszani." - zárta szavait Wilshere.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

11 éve
Törölt felhasználó
Toure a Poolba megy 🐛 :D Beszarás hehe.... erősít a Monaco vajon lesz még egy City?
11 éve
Törölt felhasználó
a hírek szerint tényleg megszereztük williams-et :)...viszont verminátor tényleg a vb miatt lehet elmegy...de sztem itt tartjuk van egy olyan érzésem..ő is tudja h szar volt ez az idénye...máshol se fog kezdő lenni ilyen fos játékkal..majd megmutatja újból nyári felkészülésen
11 éve
Törölt felhasználó
Én is inkább a Mertesacker,Koscielny,Vermaelen,Djourou 4est preferálnám,fő az összeszokottság.De a VB miatt előfordulhat valóban,hogy Veraelen távozik és hasonló okokból kifolyólag Djourou sem biztos h leül nálunk a padra.Wiliams-sel ilyen jellegű probléák nem lesznek és én biztos vagyok benne,hogy ha jön akk Vermaelen helyére,mint tavaly Giroud RvP helyére.Ebben az esetben vagy meg kell győzni a svájcit,hogy maradjon,vagy loholhatunk egy 4. védő után,ha nem akarunk Miquellel bohóckodni.
11 éve
Nem értem Wengert, remekül bánik a pénzzel és ha igaz, hogy jön Williams és 60 ezret fog keresni azt Wenger megint elszúrta. Ha nem válik be ???? Akkor mi lesz ?? Ő is itt ragad a csapat nyakán, mert egy kisebb csapat nem tudna neki ilyen fizut adni.

Remélem csak pletyka.
11 éve
Hírek szerint Williams 3 éves szerződést ír alá és 60 ezret fog keresni!

Szólj hozzá