Theo Walcott a Newcastle elleni meccset követően úgy fogalmazott, hogy idén elégedett a Szarkák elleni győzelemmel bebiztosított negyedik hellyel, de jövőre már sokkal jobb eredményre: a bajnoki címre pályázik az Arsenallal.

Az Ágyúsoknak nem volt egyszerű dolguk, hiszen március óta folyamatosan nyomás alatt voltak, és miután a legnagyobb rivális, a Tottenham alig hullajtott pontokat, az Arsenal-játékosoknak sem volt lehetőségük a hibára.

Mint sok mindenki más, Walcott is úgy gondolja, hogy a Bayern München elleni idegenbeli győzelem adta meg a lökést és a hitet az Arsenalnak.

"Meg kellett cáfolnunk az embereket. Ki kellett hoznunk egymásból a maximumot. Elveszítettünk egy meccset a Tottenham ellen márciusban, amit sosem jó elveszíteni. De aztán arra gondoltunk, hogy ha megverjük a Bayernt, akkor bármi lehet." - mondta Walcott.

"Mindenkire nagyon büszke vagyok az öltözőben. Voltak hullámvölgyeink ebben a szezonban, de mindenki hitt a másikban. Ez az uralkodó szellem az Arsenalnál."

"De nem a negyedik helyért akarunk örülni alapesetben, hanem a bajnokság megnyeréséért. Harcolni akarunk az első helyért, csak ez lehet a célunk a következő idényben." - zárta szavait Walcott.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (57)

11 éve
Törölt felhasználó
matem! Nyilván a népszerűség ilyenkor tényező, de azért Fábregas mégis csak Fábregas.
11 éve
Törölt felhasználó
11 éve
Törölt felhasználó
hehe a madár Song már dörzsölte a kezét :D:D Verma a PL legrosszabb csapatában ! hm... és Ő a kapitány ( semmi negatívum )
11 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Biztos elment katalán újszülötteket csinálni :D
11 éve
eriCesc: A szurkolók kedvenceivel kellet az új mezeket bemutatni és ha jól tudom Fabregas közel se a szurkolók szíve csücske.

Szólj hozzá