Laurent Koscielny góljának köszönhetően sikerült nyerni az Arsenalnak a Newcastle ellen, így sikerült megszerezni a negyedik helyet a Tottenham előtt.

Ezzel eldőlt, hogy sorozatban a 17. évben is a Tottenham előtt végez az Arsenal Arséne Wenger regnálása alatt.

Mindenkinek boldog Szent Totteringham napot kívánunk!

Végeredmény: Newcastle-Arsenal 0-1 (Koscielny '52)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (150)

11 éve
Törölt felhasználó
én ericssonnal értek egyet!! :D :D
11 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok a csapatnak, és Wengernek, megcsinálták - és megcsinálta sokadjára is! Hihetetlen mekkora sorozatot produkált a csapat a tavasz jelentős részében, felálltunk a gödörből, és újra lenyomtuk a Csirkéket, és újra ott leszünk a BL-ben! Amiért külön dicséretném a csapatot, az a feljavult védekezés, mindössze 37 gólt kaptunk, és az nagy előrelépés az utóbbi szezonokat tekintve. Optimistán várom a nyarat, és a következő szezont, mert ez a csapat sokra lehet képes, együtt! GO GUNNERS!
11 éve
Törölt felhasználó
gratula a srácoknak és nektek fiuk hajrá arsenal
11 éve
Törölt felhasználó
Óriási eredmény ez a mai, temérdek pontot gyűjtöttek a fiúk az elmúlt hónapokban, 1 meccset buktak a tizenvalamennyiből. Ha az egész szezon ilyen lett volna, akkor Fergie kupa nélkül vonult volna vissza idén:D Összeállt végre a csapat, jövőre már csak jobb lehet. Go Gunners!
11 éve
Törölt felhasználó
Gratula a csapatnak!
Köszönet az oldal szerkesztőinek az egész éves munkátokért! ....És persze további jó munkát nyárra, a "van pénze a csapatnak", "ha megtaláljuk a megfelő minőséget, akkor igazolunk", "jelenleg nem állunk közel egyetlen játékoshoz sem" típusú nyilatkozatok fordítgatásához! ;-P

Szólj hozzá