Az Arsenal mestere Arséne Wenger elismerte, hogy a müncheni győzelem után tudták - tönkre fogják tenni a Tottenham álmait.

Miután márciusban kikapott az Arsenal a Spurs ellen, mindenki leírta az Arsenalt, ám nem sokkal később a müncheni győzelem nagy löketet adott az Arsenalnak. Wenger tudta, hogy a győzelem olyan erőt adott, hogy be fogják fogni a Tottenhemet.

A Bayern Müncheni vendég győzelem óriási jelentőséggel bírt. A mérkőzés után érezni lehetett a csapaton, hogy meg tudjuk csinálni. Ez segített.

A szezon során egyszer nem volt a csapat olyan magabiztos, mint a győzelem után. A csapat sokáig frusztált volt, hogy elment a csapat kincse, Robin van Persie.

Miután igazoltunk néhány új játékost, akkor egészen az első vereségig voltunk magabiztosak. Hirtelen szeptikussá, vagyis kételkedővé vált az egész csapat, ami rányomta a bélyegét a szezonunkra.

Az önbizalom hiánya elég sokáig probléma volt a csapaton belül, idő kellett ennek legyűrésére. Miután megtaláltuk az egyensúlyt, hatékonyabbak is lettünk.

Hét pontos hátrányt dolgoztunk le a Spurs ellen, az utóbbi időben ingadozó formában játszanak. Nem tudom, hogy mennyi a lélektani előnyünk, ám mindent beleadunk vasárnap. Egy előnyünk van, mégpedig hogy nem függ mástól a sorsunk.

- ezután Wenger a Spurs mérkőzésére tért ki.

Soha nem érdekeltek a Tottenham meccsei, most sem fog. Győzni akarunk, ez minden vágyunk vasárnap.

Sok különbség van a Bajnokok Ligája és az Európa Liga között. A Bajnokok Ligájában a legjobb csapatok vannak, még az Európa Ligában nem. Pénzbeli különbség is óriási a kettő között, de nem ez a legfontosabb.

A tavalyi szezon során hasonlóan hajráztunk, tehát tudjuk hogy kell viselkednünk vasárnap. Nemrég megmutattuk, hogy meg tudjuk nyerni ezeket a mérkőzéseket. Ezt vasárnap is tettekkel akarjuk bizonyítani.

A müncheni győzelem után tudtam, hogy az utolsó fordulóig küzdeni fogunk. Hosszú idő kell egy hét pontos hátrány ledolgozásához, de mi megcsináltuk. Senki sen számított erre, de végül a saját kezünkben van ismét a sorsunk.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

11 éve
OFF: Nordveit gólt rúgott a Bayern-nek. ;)
11 éve
Törölt felhasználó
Számunkra - szurkolók számára -, csak a Newcastle meccs után következik majd az igazi horror (időszak) :roll:
11 éve
Törölt felhasználó
PaleMaggot: Én is várom már! :D
11 éve
Nem számítok nagy távozóra Sagna mellett, bár minden évben voltak meglepetések.Vegyük csak tavaly Song-ot, senki se számított arra,hogy lelép, aztán egyszer csak az láttam Balatonról hazaérve,hogy Barca mezben pózol, azt hittem elöször kamu kép, aztán rájöttem,hogy nem...Most viszont nem hiszem,hogy a meghatározó játékosok közül lelép valaki, max Vermaelen még, de a jelenlegi formájában nem lenne nagy veszteség, igaz én semmit esetre sem adnám el, mert 3. számúnak tökéletes + reménykedek,hogy visszanyeri a formáját.Jövőre ezzel a kerettel ,plusz 2-3 MINŐSÉGI igazolással simán ott lehetünk a végelszámolásnál, a kupákban is sokra vihetnénk.Egy klasszis befejezőcsatár és egy jó védekező középpályás már elég lenne + Sanogo,esetleg még egy középhátvéd.Viszont ez csak akkor teljesülhet,ha vasárnap győzünk, különben inkább távozókkal számolhatunk, nem érkezőkkel.Hatalmas jelentősége van a vasárnapi meccsnek.Már most izgulok! :D
11 éve
Törölt felhasználó
Alig várom már Saint Totteringham's Day-t.

Szólj hozzá