Hírek /

Walcott: A kudarctól való félelem motivál

Theo Walcott szerint az Arsenal büszke lehet arra, hogy a csapat hosszú évek óta a Bajnokok Ligájában szerepel.

Az Arsenal tegnap visszavette a negyedik helyet a Tottenhammel szemben, mivel a Wigant verte magabiztosan a csapat. Az Arsenal sorsa tehát a saját kezében van. Vasárnap egy kilenc meccses veretlenségi sorozattal a háta mögött a szarkákhoz látogat Arséne Wenger legénysége

Walcott aki tegnap megszerezte a 21. gólját, elmondta, hogy képesek megszerezni a negyedik helyet és sorozatban 16. alkalommal is ott lesznek a Bajnokok Ligájában

Nekünk ebben már nagy tapasztalatunk van, hisz tudjuk mit kell tenni ilyen helyzetben. Ez kicsit vicces is, hiszen minden évben ez történik.

Hajnalosak vagyunk erősen zárni a szezont. Úgy gondolom azért, mert a játékosok nagyon szeretnék elérni a Bajnokok Ligáját.

A Bajnokok Ligája célja minden klubnak és játékosnak. Évek óta részei vagyunk és továbbra is ott akarunk szerepelni.

A szezon elejét gyengén kezdtük, azonban a szezon közepétől jelentősen feljavult a játékunk. Ez mind pozitív. Mindent bele fogunk adni vasárnap.

-a hétvégén már visszatér Olivier Giroud is, illetve Podolski is jelentkezik középen. Várhatóan ismét a francia fog kezdeni. Walcott elmondta, hogy ott játszik, ahol az edző számít rá. Ugyanakkor továbbra is a középen való szereplés az álma

Ott játszom ahol a menedzser akar és mindent megteszek amit tudok. Lukas a két gólja miatt jól játszott szerdán, de én is szereztem egy gólt.

 Úgy gondolom, hogy ha egy felállásban jól megy a játék, akkor nem kell változtatni rajta. Az a fajta játékos vagyok, aki tiszteletben tartja az edző kérését. Mindent beleadok és bízom benne, hogy az edző majd középen fog játszatni.

Sok forgatás van a csapatban. A mérkőzések közben váltogatjuk egymást ami működik. Így ha ez a rendszer működik, akkor nem kell változtatni ezen.

– zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

7 éve
Törölt felhasználó
AaAaA! Engem most miért hagytál ki? :D Sértve érzem magam :D
7 éve
Törölt felhasználó
és arsenal1220 a 3. muskétás....ugyebár :)

Srácok, ti 3-an egyeztettek egy-egy komment megírása (vagy netán más lefikázása előtt) ? :D vagy csak szimplán telepátiával működtök? :D
7 éve
Törölt felhasználó
na megszólalt már Aron21 :D - mondhatni az egyik "legvakabb" Arsenal komentelő :D (felsírtam az imént) :D
de azért ericsson is lakár egy vakolókanál :D

srácok, komolyan rőkölök a válaszreakciótokon :D
7 éve
Törölt felhasználó
Szegény nagyot akart mondani, de akkora lyukat rúgott mint a drága Robinson :D
7 éve
Hagyjátok már, hatalmas arc ez a gyerek:D Egész nap depresszióztam, de feldobta a napomat:'DDD

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek