Arséne Wenger a hétfői sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy Jack Wilshere-re egy kisebb műtét vár a nyár folyamán.

A francia elmondása alapján nincs ok az aggodalomra, egész egyszerűen arról van szó, hogy kiveszik az angol játékos lábfejébe betett kisebb tűt, amelyet még a tavaly nyári operáción helyeztek be, hogy megoldódjon Wilshere lábsérülése.

Jack-nek lesz egy apró beavatkozása, egy egészen kis műtétről van szó. Egy tűt kell eltávolítani a lábából, semmi probléma nem lesz ezzel kapcsolatban.

- mondta Wenger, aki sietett hozzátenni: végszükség esetén Wilshere bevethető lesz a hátralévő két bajnoki mérkőzésen.

Erre a kis operációra a szezon végén kerül majd sor, addig is csak akkor fogjuk őt pályára küldeni, ha tényleg nagyon rá vagyunk utalva.

Wenger közleménye alapján Wilshere-re tehát egy kisebb rehabilitáció is vár a nyáron, de a menedzser szerint a játékos már fitt lesz az Arsenal felkészülési szezonjára.

A műtét miatt Jack így nem lesz majd bevethető a szezont követő két barátságos válogatott meccsen, de rendben lesz az előszezonunkra. Természetesen sajnálja, hogy nem lehet majd ott Brazilíában az angol válogatottal ebben az évben, de majd jövőre bepótolja ezt a világbajnokságon.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

11 éve
Törölt felhasználó
Ha csak ennyiről szól a műtét, akkor tényleg nincs miért aggódni. Mellesleg szerintem nem véletlenül van így időzítve a műtét, hogy kihagyja a 2 barátságos meccset. :)
11 éve
Törölt felhasználó
Remélem a jövő szezonra újra a régi formáját mutatja majd Jack!!!

Szólj hozzá