A Premier League 37. fordulójában az Arsenal a friss FA kupa győztes Wigant fogadta. A mérkőzés roppant nehéz volt, végül 4-1 arányban győzött az Arsenal. Ha az Arsenal az utolsó fordulóban 2 góllal veri a Szarkákat és a Chelsea nem nyer az Everton ellen akkor a harmadik helyen végez a Arsenal.

 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (133)

11 éve
Nagyon elégedett voltam tegnap. Egy szálka azonban maradt a szememben, az pedig az, hogy Sagnát mi az Istenért erőlteti annyira Wenger, mikor egy kalap ki nem mondom mi. Jenki ég a bizonyítási vágytól, ágyús és Wenger még se teszi be. És ami még zavart, az az, hogy szokás szerint későn cserélt.
11 éve
Törölt felhasználó
Sporthíradó :
Halálra gázolták a foci VB vándorát :S Richard Swanson
11 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jó ki meccs volt, az elejét sejtettem, hogy ez lesz, megszerzik a vezetést és ráülnek megint a fiúk az eredményre, majd kaptunk egy vitatatható szabadot, amit Maloney elég szépen elrakott, még ha Podolski nem is ugrott fel, Szczesny meg rosszul állította fel a sorfalat. De szerencsére a gól és nyilván Wenger felébresztette a srácokat a 15 perces ivószünetben, és Cazorlának hála sikerült még 3 gólt szerezni.

Vasárnap is így kell neki menni az Újkastélynak és nem lehet probléma, akár még a harmadik hely is becsúszhat, ha az Everton tud pontot szerezni.
11 éve
Törölt felhasználó
Fabregas-t kellene a nyáron vissza csábítani. Ha pedig a Rooney-s pletykák igazak és tényleg ide jönne, akkor rettegj Európa mert megyünk a BL Döntőbe!!! :D Akár mennyire is utálom Rooneyt de ha ő kell ahhoz hogy sikerre vigye a csapatot, nem bánom jöjjön. Ha a szeretet csapatomért játszik nem érdekel milyen személyiség csak csinálja szívből amit csinál! Realitást nézve Rooney nem fog ide jönni, valamint sem Jovetic sem. Jovetic-et igazán nem is értem minek kellene nekünk. Semmivel sem jobb mint Podolski avagy Giroud. Klasszis befejező ember kell nekünk. Amint már mondtam Fabregas-t minden áron vissza kellene szerezni, ez az otthona itt nőtt fel és már nem menne vissza a barca-ba sem. Jöjjön bárki csak erősödjünk :)
11 éve
Pontosan ezért a meccsekért érdemes nézni a fiúkat. Jókor jött Maloney gólja, még észhez tudtunk térni. Szép győzelem volt. Kijárt Rambónak a gól. Cazorla négy gólpassz??? Az mi??? :D SZÉP VOLT!!! Már csak egy akadály kell!

Szólj hozzá