Az Arsenal mestere Arséne Wenger elmondta, hogy élvezi a mostani küzdelmet a Chelsea, Tottenham kettőssel.

Wenger tanítványainak még két mérkőzést kell megnyernie ahhoz, hogy minden bizonnyal ott legyenek a Bajnokok Ligáját érő helyezés valamelyikén. Wenger elmondta, hogy szereti az ilyen feszültségekkel teli véghajrát.

Nagyon szoros a verseny, többet már nem hibázhatunk.

Szeretem az ilyen véghajrákat, mert rengeteg a feszültség és roppant izgalmas. Nyilván nehéz is, hiszen ez nem könnyű.

Határozottan lendületben vagyunk, elég ha megnézik az utóbbi két hónapban szerzett pontjainkat.

Nehéz mérkőzéseket nyertünk idegenben a közelmúltban. Nyertünk a Fulham, Sunderland, Swansea, QPR otthonában. Nehéz, de izgalmas volt az elmúlt időszak.

- zárta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

11 éve
Hát tényleg izgalmas lesz a végjáték. Amennyit láttam a tegnapi MU meccsből az jött le, hogy nem igazán teperik magukat a győzelemért Perselyék.
11 éve
ericsson: Most azt kell,hogy mondjam hülyeségeket beszélsz.Nem tudom hány Real meccset láttál 3-4 éve, de akkor Higuain 21-22 évesen húzta a csapatot és lőtte a gólokat zsákszámra, akkor kezdett a formája ingadozni, mikor leigazolták Ronaldo-t és Benzema-t , utána nem kapta meg sokszor az esélyt se a kezdőben.Ahogy észrevettem fontos nála,hogy ne nyomás alatt játsszon, mert ugye ha egyszer nem játszott jól már jött is Benzema a helyére a következő meccsen és agyon vágták ezzel az önbizalmát...Szerintem nálunk Wenger hatalmas klasszist csinálna belőle, ha formában van akkor megállíthatatlan és mindent bever.Ne csak a mostani formáját nézzük, viszont az kétségtelen,hogy nagyon rosszul játszik idén, de szinte minden szezonjában hozta a maga 20 gólját, ami azért nem azt sejteti,hogy egy Chamakh kaliber...Én nagyon örülnék neki, ha egy 22-25 millióért elhoznánk.
11 éve
Törölt felhasználó
arsenl1220 a jóIsten óvjon meg minket Higuaintól. Inkább hosszabbítsunk Sumákkal.
11 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Nincs.
11 éve
'A Fiorentina elnöke megerősítette,hogy Jovetic nyáron az Arsenalba igazol. " (Forrás:Eurosport!)

Ennek van valóság tartalma? Jó lenne ,ha jönne, de én valahogy Higuaint jobban eltudnám képzelni itt.

Szólj hozzá