Laurent Koscielny az Arsenal védőjét az elmúlt időszakban többször is említették a távozók között. Elsősorban Guardiola első igazolásának tekintették, ám a francia védő elégedettségét fejezte ki.

Koscielny ebben a szezonban ismét bizonyította, hogy a csapat egyik legjobb hátvédje. A szezon elején kisebb sérülés hátráltatta őt, ám az utóbbi időszakban régi formájában tündököl. Koscielny elmondta, boldog Londonban és nem fog távozni.

Jól érzem magam a klubban. Higgyék el nekem, boldog vagyok Londonban. A családom is boldog itt, nem gondolok a távozásra.

- zárta

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

11 éve
Törölt felhasználó
Az Arsenalnal mindig mindenki boldog, amíg nincs átigazolási szezon :).

Amúgy Koscy szerintem hűséges játékos, itt mindent megkap, es Wenger megint egy "senkiből" csinált hatalmas játékost. Talán Ő ezt megbecsüli!
11 éve
Én a francia Le Parisienben olvastam, hogy Nasrinak már az ideérkezésekor is az volt az eredeti terve, hogy nem hosszabbít az Arsenallal. Én a múltja miatt nemtudom elhinni, hogy Kosi elmenne. Hacsak mi nem adjuk el. De szerintem a Bayern nem fog érte ajánlatot küldeni.
11 éve
Egy világ omlana össze bennem ha eligazolna!Szerencsére ő nem egy Nasri féle féreg, pedig biztos nagyobb fizetést kapott volna!The Boss! :)
11 éve
A Boss!!! Azért minden átigazolás előtt felröppen távozásról szóló hír a csapatot illetően...megint az a játékos menne aki létfontosságú:) De bízom Kosiban aki nagy arc és tudja még mi az a betyárbecsület. Ha elmenne a védelemnek is lőttek..... :ahhh:
11 éve
Törölt felhasználó
Pasti, az hagyján, de ő ráadásul még maradni is akar! Ezért ő a kedvenc játékosom.

Szólj hozzá