Arséne Wengert a pénteki sajtótájékoztatóján újfent azokról a pletykákról kérdezték, miszerint a következő szezontól az Arsenal helyett a Paris Saint-Germain csapatánál folytatja pláyafutását.

A Le Parisien francia lap szerint az arab tulajdonosokkal rendelkező PSG vezetősége két héten belül le fog ülni Wengerrel, hogy reményeik szerint megszerezzék a francia menedzser szolgálatát a minden bizonnyal a Real Madridhoz távozó Carlo Ancelotti megüresedő helyére.

Bár Wenger munkásságát is időről időre nagy kritika övezi, a legtöbb Arsenal-szurkoló mégis egyetért abban, hogy még további évekre is a francia menedzsernek kell vezetnie a csapatot. Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, szerinte minden adott az Arsenal sikeres jövőjéhez, és az a minimum, hogy kitölti a 2014-ig tartó szerződését a klubbal.

"Úgy gondolom, hogy a klub nagyon erős helyzetben van, intelligens módon sikerült átvészelnünk egy nagyon érzékeny időszakot." - mondta Wenger.

"Ezek után minden adott a sikeres jövőhöz. Nagyszerű rajongókkal rendelkezünk, anyagilag erős helyzetben vagyunk, nagyszerű fiatal játékosaink vannak, a keret előtt nagyszerű jövő áll. Most az a kérdés, hogyan kezeljük ezeket jelen pillanatban."

"Az a lényeg, hogy a klub erős helyzetben van. Ami a többit illeti: az én személyem kevésbé fontos, ami fontos, a klub jövője."

Wenger kitért a psg-s pletykákra is.

"Erre már egyszer válaszoltam. Tiszteletben tartom az érvényes szerződéseimet. Minden egyes futball meccs izgalommal tölt el, mint ahogy maga a játék is. Ezen kívül nagyon imádom ezt a klubot."

"Az egyetlen dolog, amit ma el tudok mondani az, hogy óriási elhivatottsággal dolgozok ezért a klubért, hatalmas hűséggel. Mindent megteszek, ami tőlem telik, hogy jól teljesítsen ez a csapat. Fontos, hogy mindenki tegye a dolgát - én is igyekszem a lehető legjobban ezt tenni."

Wenger még a szerződéshosszabbítás elől sem zárkózott el.

"Ha úgy vélem, hogy jól teljesítek, vagy a klub vezetősége úgy gondolja, hogy jól teljesítek, akár még ez is megtörténhet."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

11 éve
Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Ramsey, Walcott, Rosicky, Cazorla, Podolski. Nem értem, hogy miért nem játszik Chamberlain vagy Gervinho Walcott helyén.
11 éve
Grat. ismét az angol játékvezetésnek. Az egyik Soton játékos egyedül mehetett volna a kapuig és lest intett a partjelző. Pedig rohadtul nem volt az! :shut:
11 éve
arsenal0318: Koscielny forma függő? 🐛 Ha folyamatosan játékba van, nem úgy, mint év elején, akkor a legjobb középhátvédünk. Sőt, megkockáztatom a PL-be is TOP3-as játékos a posztján.
11 éve
Törölt felhasználó
Arsenal0318! Nekem csak egy kérdésem lenne: ki a tököm az az Ashley Willson?
11 éve
Törölt felhasználó
A jövőképet csak úgy látom,hogy OXI,JACK,GIBBS,WALCOTT.... Lehet,hogy Joventic jó de nem permier league-be való(szerintem) mindazon által sztem csatár poszton jók vagyunk középpálya nagyon jó védelembe sagnat pótolni kell...ashley willson jó is lenne szerintem és még egy középső védő se lenne rossz mert verminator és koszi nagyon forma függő... kapusunk meg már évek óta nincs max portás! Wojciech JÓ lesz.... addig viszont kell egy ember akin nem úszik el ből 1 meccs! Nem Wenger irányításában látom a problémát hanem abban,hogy gyenge forma motiválatlanság és semmi összeszokottság bár ez utóbbi halványodni látszik...

Szólj hozzá