Az elmúlt időszakban egyre jobban felerősödtek azon híresztelések, melyek szerint a Barcelona középpályása Cesc Fabregas a nyáron visszatérhet az Arsenalhoz. Fabregas, aki 2011-ben, mintegy 35 millió euróért igazolt vissza a nevelőegyesületéhez, ám azóta nem sikerült stabil alapemberré válnia a Barcelonánál.

A pletykák szerint a katalánok korábbi edzője, Pep Guardiola eladta volna Fabregast, de a menedzserváltást követően Tito Vilanova még a bizalmába fogadta a játékost.

Az utóbbi időben Fabregas azonban ismét csak háttéremberré vált a Barcelonában. Az angol lapok spekulációi szerint bár Fabregas egyelőre nem szeretne távozni a Barcelonától, mégis arra kényszerülhet, hogy így tegyen, miután a 2014-es világbajnokságra veszélybe került a spanyol válogatottban való helye is. A Marca emellett úgy tudja, hogy a játékos a napokban 5 millió font körüli összegért vásárolt házat Londonban.

 

Fabregas a Cadena Cope-nak adott nyilatkozatában elmondta, a jövőjét csak ő tudhatja.

Nem tudom mit írnak, mit híresztelnek az újságok. Én csak azt tudom mondani, hogy rajtam kívül senki nem tudja a jövőmet.

- zárta Fabregas

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

11 éve
Törölt felhasználó
Érkezése szerintem nagyban függ attól, hogy kiharcoljuk-e a BL indulást/selejtezőt. (persze,hogy kiharcoljuk!)
11 éve
Nem akarok hiú ábrándokat kelteni, de ha ezt nagyon cáfolni akarta volna, akkor csak annyit mond,hogy a Barcában akarok játszani, sehova se igazolok.Bizakodásra ad okot ez a kijelentés,hogy csak ő tudja a jövőjét! :)
11 éve
Törölt felhasználó
Fábregas leigazolása mellett felesleges érveket felsorakoztatni, mindenki tudja, hogy mik az erősségei, mivel lehetne több az Arsenal, ha Ő visszajönne. Azt gondolom, ha Wengernek lehetősége lesz rá, nyáron megpróbálja 'hazahozni'.
11 éve
Törölt felhasználó
kíváncsi lennék arra a összegre amit kérnek érte, én egy 20-25öt adnék érte többet nem biztos.
11 éve
Törölt felhasználó
Nem úgy tűnik, mint aki foggal körömmel ragaszkodik a Barcelona-hoz. Remélem hazatér! :) Ha van játékos, akiért Wenger bankot robbantana, az mindenképp Cesc! Szerintem ha lehetőségünk lesz őt visszahozni, megtesszük.

Szólj hozzá