A Premier League 35. fordulójában az Arsenal a Manchester United gárdáját fogadja. A győzelem csak az Arsenalnak lehet különösen fontos, hiszen a United bajnokként érkezik az Emiratesbe. Egy győzelem esetén az Arsenal fontos lépést tehet a Bajnokok Ligája megszerzésére folytatott küdelemben.

A hiányzókat tekintve az Arsenal csak egyetlen komoly hiányzóval számolhat, ő pedig nem más mint Oliver Giroud. A francia támadó a vasárnapi mérkőzésen kezdi meg a három mérkőzéses eltiltását. Rajta kívül még Fabianski és Diaby van a sérültek listáján.

A felállást tekintve érdekes helyzetbe került Arséne Wenger, hiszen az eddigi stabil kezdő Giroud nem lesz. A kezdő változatlan lesz az előző mérkőzésekhez képest. Azonban az eltiltott Giroud helyére kettő esélyes van. 

Az egyik nem más mint Lukas Podolski, akit a szurkolók nagyrésze szeretne középen látni. A német mellett szól, hogy a csapat legjobb befejezője, ugyanakkor Podolski a Kölnben is csak a csatárok mögött játszott, az Arsenalban pedig a szezon eleje óta elvétve kapott szerepet középen. Véleményem szerint nem egy Manchester United elleni meccs lenne a legjobb időpont a kisérletezgetésre.

A másik, legvalószínűbb lehetőség nem más mint Theo Walcott. Az angol játékos ebben a szezonban a csapat egyik legjobbjává nőtte ki magát, 18 találatával vezeti a házi góllövőlistát. Walcott hátránya a fizikai erő hiányában rejlik a Vidic-Ferdinand kettőshöz képest, ám a gyorsaságával egy új szintet hozhat a játékunkba, hiszen a szokásos 'lassú' játékkal kevés esélyünk lenne a United ellen.

 

A döntés tehát Arséne Wenger kezében van, de a valószínűleg Podolski és Walcott váltogatni fogja egymást középen. A várható felállás a következő lehet:

Szczesny - Sagna - Mertesacker - Koscielny - Gibbs - Ramsey - Arteta - Rosicky - Podolski - Walcott - Cazorla

 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (35)

11 éve
Törölt felhasználó
eriCesc nem is arra értettem. Nyilván, hogy ha Wenger képes lenne kiadni 20 milliót egy játékosért akkor biztos nem zsákbamacskát vesz. Ezért is mondom, hogy teljesen mindegy kijön, ennyiért annyira rossz csak nem lesz. Wenger pedig ritkán nyúl mellé.
11 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Félreértesz, én nem kategorizálom a játékosokat ár, vagy bármilyen más szempont szerint. Válogassunk, de csak olyan játékost igazoljunk, akivel előrébb léphet a csapat! Ha -tegyük fel- Jovetic-csel(mostanában ő a sláger) ez nem garantált, mert még a saját csapatában sem húzóember(vagy legyen bármi más oka), akkor ne igazoljuk le. Nyilván Wengerék felmérik az összes lehetőséget, átrágják magukat egy párszor azon, hogy ki vagy kik illenének leginkább a csapatba, és remélhetőleg cselekednek minél hamarabb.
11 éve
Törölt felhasználó
Picsába, nem fogom látni... :( Laser tagezni megyek :D
11 éve
Donzz94: Nyilván nem szó szerint értettem, de ő is nagyon nagy karriert futhatna be nálunk. Henryből csak egy van, ez világos. De lehet, hogy Lukaku is kb. úgy termelne, mint a francia.
11 éve
Törölt felhasználó
Állítólag lesz 70 milliónk:
Lewa+Subotic+Piszcek és bajnokok leszünk :D

Szólj hozzá