Nacho Monreal szerint az Arsenalnak nem szabad zavarodottnak lennie Robin van Persie visszatérése kapcsán, ha a Manchester United elleni is a három pontot akarják megszerezni.

Az Arsenal korábbi játékosa első ízben térhet vissza az Emirates stadionba - ráadásul bajnokként, miután a Manchester United hétfőn, az Aston Villa ellen aratott győzelmével bebiztosította története 20. bajnoki címét.

"A Manchester United-kaliberű csapatoknak nem csak pár tehetséges szélsője van, de maga a keret is nagyon mély." - mondta Monreal.

"A játékosaik a legmagasabb szinten játszanak, szóval nem koncentrálhatunk mindössze egy játékosra. Az ellenfél csapatából bárki képes helyzetet teremteni és belőni azokat."

"Résen kell lennünk és figyelnünk kell az olyan kaliberű játékosokra, mint amilyen van Persie, aki már számos gólt lőtt ebben az évben. Kétségtelen, hogy az egyik legfőbb veszélyforrás ő lesz."

A spanyol játékos ezzel együtt már nagyon várja a vasárnapi rangadót.

"A rnagadók kapcsán már azóta izgatott vagyok, hogy idekerültem. Azóta folyamatosan kérdezgetem Santit, hogy mikor lesz már egy újabb nagy meccsünk - ő pedig mondta, hogy a United elleni rangadó a szezon végén van."

"A Manchester United Anglia egyik legnagyobb csapata, ráadásul kimagasló szezonjuk van. A vasárnapi olyan meccsek egyike lesz, amelyiken minden játékos szeretne pályára lépni - de tudjuk azt is persze, hogy komoly tét forog kockán."

"Nagyon erős ellenfelek lesznek, de mis sem adjuk alább, és igyekszünk megnyerni a mérkőzést." - zárta szavait Monreal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

11 éve
Törölt felhasználó
Starting line-up
W. Szczesny
B. Sagna
P. Mertesacker
L. Koscielny
K. Gibbs
A. Ramsey
J. Wilshere
T. Walcott
T. Rosický
S. Cazorla
L. Podolski
az UK. Eurosporton egy ilyen kezdőt látok , hogyx wilshere visszavontabb szerepkörben van Arteta helyén . Ha Arteta sérült , akkor elképzelhető a felállás ,de szívesen látnám Chamberlaint a bal oldalon
Igaz még van 2 nap , de azért kíírtam :D

Szólj hozzá