Az Angol Labdarúgó Szövetség elutasította az Arsenal fellebbezését Olivier Giroud eltiltása ellen. A francia támadót a Craven Cottagen állították ki a hétvégi mérkőzés utolsó perceiben.

Annak ellenére, hogy a visszajátszásokon tisztán látszik a francia elcsúszása, a szövetség három mérkőzésre tiltotta el a támadót, aki így hiányozni fog az Arsenal legkritikusabb időszakában. A döntés értelmében Giroud hiányozni fog a Manchester United, QPR és a Wigan elleni mérkőzésekről.

A fellebbezést az FA értelmetlennek találta.

Egy független döntéshozó Bizottság meghallatta a véleményeket, az Arsenal fellebbezését Olivier Giroud ügyében.

A döntés értelmében a játékost azonnali hatállyal három mérkőzésre függesztjük fel, a Craven Cottagen elkövetett súlyos szabálytalanságáért.

- Giroud így tehát fontos mérkőzésekről fog hiányoni. Pótlást tekintve nem áll rosszul az Arsenal. Minden bizonnyal Theo Walcott és Lukas Podolski fogja váltogatni egymást középen a mérkőzésen.

Jó hír viszont, hogy a Bizottság Giroudnak adta a Norwich ellen szerzett gólját.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

11 éve
Törölt felhasználó
Robin1114! A 2006-os VB óta egy tétmeccsen sem láttam a bal oldalon kívül máshol is feltűnni a válogatottban. Majdhogynem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány alkalommal foglalta el a támadószekció csúcsát az utóbbi néhány évben. Alapvetően nem középcsatár, de ezt nemrég már Wenger is megállapította.
Podolski a csapat legjobb befejezője, ez vitathatatlan, de úgy vélem, okkal kapott több lehetőséget elől nem csak Walcott, hanem Gervinho is. Gervinho talán "buta", a te szavaiddal élve, de lényegesen intelligensebb elfutásokra képes, mint bárki más a csapatban, és habár nagy százalékban nem képes gólra váltani helyzeteit, legalább ki tudja alakítani azokat.

arsenal1220! Amely állítás szintén azt bizonyítja, hogy szélről játszva is bőven adódik gólszerzési lehetősége.
11 éve
Törölt felhasználó
Batti,Walcottnak csatárként nagyon hullámzó a teljesítménye,Gervinho meg csak simán buta,szerintem Poldi a legjobb befejező a csapatban.
a válogatottban meg lejátszott 110 meccset,abból csak mostanában játszik szélen,régen meg 2 csatáros rendszerben az egyik csatár ő volt,vagy kicsit visszavontabb de semmiképpen sem bal oldalon.
11 éve
Törölt felhasználó
Ami mellette szólna, hogy sokkal kevesebb hely kell neki, hogy elsüssön egy "ropogós ballábast".... Theo és Gervinho is lendületből érkezve veszélyesek igazán. Nem számítok arra, hogy a MU védelme túl sok teret fog engedni.
...De Wenger megmutathatja nekem, hogy hogyan kell "felnyitni" őket ;-P
11 éve
Kiváncsi leszek Poldi-ra, ha középen játszik a MU ellen.Bármikor benne van a gól , idén a góljai 80%-t kb a középcsatár pozícióból szerezte!Én bízok benne.

Szólj hozzá