Az Arsenal csapata a legutóbbi hat mérkőzésből négyet le tudott hozni kapott gól nélkül ,így Wenger ugyan ezt a párost(Koscielny és Mertesacker) nevezte és ismét le volt nyűgözve a szombati Craven Cottage 1-0-ás győzelem után. 

Wenger nagyon boldog ,hogy védői ilyen remek teljesítményt nyújtanak ,de elismeri ,hogy nagy nehézséget jelent számára ,hogy padoztatnia kell a csapatkapitányt Tomas Vermaelent. 

"Azt kell mondjam ,hogy nagyon jól teljesítettek"-mondta Wenger.
" Vermaelennek nagyon jó mérkőzése volt a Nowrich City ellen ,de jó formában vagyunk ,hozzuk a jó eredményeket és stabilan védekezünk, jelenleg nagyon kevést gól kapunk ezért is hagyom őket játszani (Koscielny és Mertesacker). "

"Nagyon nehéz döntés. Thomas az egyik legjobb középhátvéd Angliában, épp úgy mint a másik két hátvédünk. Ezt nekik is megmondtam a szezon rajtánál ,hogy három kiemelkedő középhátvédünk van. "

"Mérkőzésről mérkőzésre hozom meg a döntéseimet( a felállással kapcsolatban) és a megfelelő összhangot is figyelembe veszem."

"  Több mérkőzésen is csak csereként lépett pályára ennek ellenére mégis nagyon fontos részt vesz ki a játékból. Volt idő amikor Koscielny volt hanonló helyzetben ,sokszor padozott a szezon során ám ez nagyon gyorsan változhat." 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

11 éve
Nagyon fontos lenne együtt tartani ezt a bandát. A védelem kezd összeállni és kapusok terén is kecsegtető a helyzetünk. Van 3 remek belső védőnk, 2 remek kapusunk, 2 kiváló balhátvédünk, egy klasszis, de öregedő, és egy feltörekvő jobbhátvédünk. A következő szezonra kulcsfontosságú lesz az, hogy ezt a 9 embert megtartsuk, talán csak Sagnától kéne búcsút intenünk.
11 éve
Törölt felhasználó
Egy Twitter imposztor. Ügyet se vetnék rá.
11 éve
Törölt felhasználó
Jorhiff! Forrás?
11 éve
Törölt felhasználó
óbazdmeg nemigaz.... Jovetic will NOT be at Arsenal next season as they could not meet asking price £27m. Jovetic agreed personal terms with Man City

Szólj hozzá