A középpályás a padról beállva  az utolsó 20 percben segítette társait ,hogy megőrizzék egy gólos előnyüket ,melyet Per Mertesacker szerezett fejjel még az első félidőben. 

Bokasérülése miatt hat hetes kihagyás után, Wilshere visszatért a kezdő csapatban a Nowrich City és Everton elleni mérkőzésen, de Wenger igyekszik óvatosan bánni vele ugyanis nem szeretné kiégetni a 21 éves játékost miközben közeledik a szezon vége. 

Egy kis fájdalmat érzett (a bokájában), a mérkőzés után és úgy éreztük ,hogy pihentetnünk kell, mert legutóbb be volt gyulladva a lába, ezért úgy éreztem ,hogy  három mérkőzés lejátszása hat nap alatt túl nagy megterhelés lenne számára.

-mondta Wenger.

Vasárnapig pihenője van ,így most más a helyzet ,akkor már játékra kész lesz. Tehát alapjában véve nincs gondja a bokájával.  

Nem szeretném ördögi körbe tenni ,hogy játszatom ,játszatom ,játszátom és hirtelen... úgy érzem ,hogy hat hetes kihagyás után két mérkőzés bőven elég.



Nem szeretném ha  a játék Angliában elveszítené az elszántságot és harciasságot ,de Jack játéka a cselekre épül így  sokkal jobban ki van téve a rúgásoknak , nem úgy mint más játékosok akik csak passzolnak. Nem szeretném elveszíteni (Jacket) épp ezen erőssége miatt.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá